In primul rand vei slabi. In al 2-lea rand poate vei ajunge si la spital daca o tii asa
Ai mai pus o intrebare de genul.
Pentru inceput o sa slabesti, dar dupa cateva saptamani, chiar zile, corpul tau se obisnui si greutatea ta va stagna si apoi daca vei incerca sa mananci mai mult (ca un om normal adica) te vei ingrasa :)
Nu mananci deloc proteina care e necesara printre altele la reparareasi constructia celulelor http://www.sfatulmedicului.ro/......esara_7744
Daca continui sa mananci asa la inceput o sa te simti lipsita de vlaga, energie, obosita, apoi o sa ai probleme cu stomacul pentru ca mananci prea putin si nu are ce lucra (nu degeaba se spune ca sanatos e sa mananci putin si des) si o sa faci o gastrita care e la un pas de ulcer, apoi probabil o anemie, parul, unghiile ti se vor subtia si rupe, oasele vor deveni mai putin rezistente, si asta e doar inceputul. Continua asa ca "bine" faci.
Cred ca te apropii de o anorexie (boala pe fond nervos) consulta un psiholog sau psihiatru. Daca crezi ca nu e cazul, atunci du-te macar la un nutritionist sa iti dea un regim alimentar echilibrat si nu uita nici de sport.
Eu am slabit in 3 saptamani fara sa ma infometez (parca 4-5cm in talie nu mai stiu) pur si simplu elimand painea, patiseria, fast foodul, dulciurile, prajelile, dar manancam ok carne de pui cu legume, carne de vita, peste, fructe de mare, oua fierte, parte integrale, legume, fructe, cartofi copti si alergam de cateva ori pe saptamana.
Nu cred ca te vei ingrasa, dar nici ca vei slabi, deoarece ai mancat de dimineata, cand arderile sunt mai rapide.
Daca vrei sa slabesti poti sa maninci doar struguri stiu ca multi pot sa iti spuna ca ai sa te ingrasi dar mama mea a mincat doar o saptamana numai struguri si a slabit foarte mult
Aceasta minunata combinatie laxativa nici nu te va ingrasa nici nu te va ajuta sa slabesti. daca vei repeta combinatia, datorita zaharului din struguri si, posibil din cafea, este posibil...
Http://www.csid.ro/calory-calculator/
Aici ai toata gama de alimente, poti socoti pe baza inaltimii, a greutatii caloriile necesare, acest calculator iti va spune cate calorii poti consuma pe zi si fara sa te ingrasi, iti poti contura acolo un meniu potrivit tie!
Nu poti manca doar fructe si legume mereu pentru ca nu ii dai corpului ce ai nevoie
Mai combina si niste exercitii usoare, gen mers pe bicicleta, alergatul
Numai bine, pupici!
ejwihss întreabă: