| 1a2a3a4 a întrebat:

Buna

Astazi m-am epilat cu crema depilatoare pe piept si pe abdomen, dar inca se vad si se simt la atingere varfurile firelor de par.

Ce sa fac? Vreau sa am si eu pielea la fel de fina ca si cei de varsta mea (15 ani)

PS: sunt baiat

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca nu esti poponar eu zic ca nu-i stres ca-ti creste par pe piept si prin alte parti. thinking
De fapt, este un semn ca nu mai esti copil.

| Baton a răspuns:

Nu prea ai sanse sa rezolvi ceva cu crema aia deoarece la un moment dat am incercat si eu ceva in genul si nu mi-a iesit mai mult ca tie tongue
diferenta e ca eu am incercat-o pe picioare tongue
cred ca mai castigat ai iesi cu ceara si benzi.probabil se simte altfel decat cu crema. oricum depilarea la baieti/barbati nu prea face bine.arati o saptamana mai bine daca pot spune asa dar pe parcurs ce dai jos creste mai des tongue

| filipm2001 a răspuns:

Crema epilatoare are acelasi efect ca lama de ras. Dureaza putin si in timp o sa ai tot mai mult par si tot mai gros. Eu zic sa te opresti mai bine acum, oricum nu are nimic daca ai par pe piept, ca doar urmeaza sa devii barbat si nu femeie. Daca totusi te deranjeaza asa de tare, du-te sa te epilezi mai bine (cu ceara).
Succeswinking

| whiterose_5684 a răspuns:

Ceara.epiatorsigh si cam atat pentru. a avea rezulate de durata.Dar nu te complica prea tare,nu trebuie sa "arati ca baietii da varsta ta", pentru. ca tu ai alta structura corporala si asa este metabolismul tau, ar trebui sa fii mandru de astawinkingbig grin