anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astăzi mi-am cumpărat rochiţa de banchet(clasa a opta). Este roz, tip gogoşar, cu bretele, material lucios, cam până pe la jumătatea distanţei dintre şolduri şi genunchi. Şi am lângă ea un bolero negru. Am o problemă: mai am vreo trei centimetri de fermoar pe care nu ii pot închide). Am 2 întrebări:
1.Rochiţă este adecvată ocaziei?
2. Dacă ţin regim, mă va cuprinde până la banchet? (e peste 2 săptămâni)
Mulţumesc pentru viitoarele răspunsuri.

Răspuns Câştigător
| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Da te va cuprinde destul happy nu o sa fie niji fixa niji larga o sa fie perfectahappy

si rochia mise pare super draguza si coolhappy

este adecvata mai ales cai tip gogosar si e la moda happy

funda?:X

4 răspunsuri:
| 10011993 a răspuns:

Trebuia sa-ti iei rochie pe,, organismul'' tau! incearca sa tii regin, dar nimeni nu-ti poate garanta ca vei slabisad bafta:*

| diana_6879 a răspuns:

Rochita este perfecta pentru ocazie si nu stiu dacate va cuprinde pentru ca nu cred ca este nici un regim care te poate ajuta, banuiesc ca fermoarul este la spate nu? mai bine ai incerca sa iti prinzi parul in asa fel incat sa nu se vada fermoarul si sa fii cat mai la moda. multa bafta si distractie placuta la banchet. sper sa reusesti cu fermoarul bafta.

| reva a răspuns:

Buna! si da cred ca este adecvata si oricum cand ajungi acolo si incepeti sa va distrati nu mai conteaza aspectul vestimentar. acum o saptamana l'am avut si euhappy iar ce ceea dea 2 intrebare ce sa zic cred ca o sa poti daca o sa ai vointa si sa faci mult sport. Success si distractie placuta!

| Maddy_6982 a răspuns:

Cred ca este foarte buna pentru banchet! Si daca mananci ceva mai sanatos si faci niste exercitii, atunci vei arata perfect! happy