anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happy Astazi mi-am luat o rochie de banchet tare draguta si nu sunt sigura daca e potrivita pentru varsta mea(sunt in clasa a8-a). E mulata, cu maneca scurta, lunga pana la deasupra genunchilor, roz, ma avantajeaza la picioare si la talie si o sa o port cu tocuri. Deci ce ziceti? dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| pure9 a răspuns:

Cred ca merge pentru varsta ta din cate ai spus tu. fara suparare(daca asa v-a fii) dar sper ca nu este roz strident happy - nu prea merge.

7 răspunsuri:
| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

Atata timp cat nu este prea mulata sau prea roz, si merge seara, eu zic ca e ok. Si eu sunt in clasa a 8-a happy Dar... nu iti recomand tocuri, sau oricum nu foarte mari.

Succes

| Inemes a răspuns:

Deja ti-ai luat rochie pentru banchet? straight face
Credeai ca nu mai apuci?

| anonim_4396 explică (pentru Inemes):

Bine punctatlaughing

Rochia merge, dar poate prinzi o petrecere, revelion. Nu iti fa griji poart-o!
Caci pana in mai iunie te vei razgandi:*

| Flower02 a răspuns (pentru Inemes):

rolling on the floor Ma gandeam si eu la acelasi lucru.
Deci, ai inteles ideea, sa nu fie un roz din ala prea batator la ochi. Si ai grija la tocuri, sa nu fie prea mari. Si eu sunt a 8-a si mama deja ma bate la cap sa ma gandesc cu ce o sa ma incalt, dar hai sa fim seriosi ca mai sunt 7 luni si jumatate rolling eyes. Oricum, e de preferat sa porti pantofi cu platforma decat cu toc, e mult mai sanatos pentru talpa. :*

| Inemes a răspuns (pentru Flower02):

Nu vreau sa par rea, dar pana la banchet, rochia va fi deja "invechita " happy

| Dydy95 a răspuns:

Daca este un roz dragut da, o sa arati foarte bine. Adica sa nu fie roz de pitipoanca gen foarte strident sau roz spre rosu sau roz foarte inchis. Ma rog, ai ineles ideea

| lowe889 a răspuns:

Da ar merge e potrivita pentru varsta ta e perfecta