| HandsOfTime a întrebat:

Ati avut acnee? Eu am acum si ma enerveaza la culme ma simt cea mai urata persoana de pe pamant(nu ca as fi frumoasa rau si fara). Culmea luni incepe si scoala si mi-e rusine sa ma duc cu cosurile astea pe fata.

Răspuns Câştigător
| DianaIstratii a răspuns:

Am avut acnee, dar acum nu mai am...Eu am folosit ceaiul de galbenele in amestec cu una sau doua linguri de miere. Folosit in fiecare seara, inainte de culcare, dar o prietena de-a mea isi prepara o pasta sau o crema din praf de scortisoara si zeama de lamaie si o aplica zilnic pe portiunea cu probleme, lasa sa actioneze cateva ore, dupa care o inlatura de pe fata cu apa calduta. Exista si alte remedii naturiste pentru tratarea acneei si a cosurilor: ceaiul de menta, ceaiul de musetel, crema obtinuta din fructe de papaya si miere, crema pe baza de drojdie proaspata, apa de trandafiri, ceaiul de busuioc, infuzia de cicoare, sucul de struguri etc.

12 răspunsuri:
| HandsOfTime explică:

Prieteni si parinti imi zic ca o sa imi treaca.Eu nu am probleme cu tenul doar asa din cand in cand mai apare cate un cos dar in 2 zile trece.Am incercat cu ceai de mustel si nidoflor si nu a mers.Azi am fost la farmacie si mi-am luat un gel de curatare de la bioten, o masca cu argila si un unguent de la gerovital plant cicatrizant.O sa incerc cu astea sper sa treaca.Prieteni care au avut au zis ca trece dar nu stiu....tot ma simt aiurea.

| Pufffx a răspuns:

Pai e foarte bine sa iei niste antibiotic din cand in cand sa iti cumperi ceva creme pentru acnee din acea claristin si stergete cat mai des cu ceai de musetel si crema de galbenel calmeaza si face sa si treaca si mai exista la farmacie o crema flocinolon (un nume cam ciudat) contine antibiotic se da fara prescriptie medicala si este foarte ieftina 7-8 lei. Bafta

| Pitzipoanca a răspuns:

Foarte multa lume se confrunta de-a lungul tineretii cu acnee. Asa ca, stai linistita, nu esti singura. Stiu exact ce simti - am 22 de ani si mai am reprize de "bunatati" de acest fel. Ia-ti oglinda si uita-te cu atentie. Examineaza-te. Incearca sa remarci si calitatile fetei tale, nu doar defectele - care vor trece. Totusi, daca ai o acnee rosiatica, incearca sa eviti sa porti nuante de rosu in partea de sus. De asemenea, este un baton corector de la gerovital (cred) care e ok. Nu are exact nuanta pielii, dar arata pielea mult mai ok cu el. Si, in plus, are principiu activ - nu e doar de frumusete. E undeva pana in 15 lei si tine mult.

| papusica987 a răspuns:

Buna.
linisteste`te nu esti singura cu astfel de probleme, mergi la un dermatolog sa-ti dea ceva.
intre timp uitate aici: http://www.youtube.com/watch?v=xJNDHYyBqJI :X:X:X

Răspuns utilizator avertizat
| heyromania a răspuns:

Asta e. Si eu is tot asa. Numai ca is baiat. Si eu tot asa ma simt. Eu recent am cumparat un produs de la GeroVital Fluid Antiseptic Purificator Stop Acnee. Sa stii ca mi se trage pe moment cam vreo 3 ore si iar apar. Iti recomand sa nu te duci sa ti le scoata o sa ti se umfle toata fata. Trebuie sa trecem noi astia cu acnee peste asta trece. Succes:X

| Lorely a răspuns:

Pune intr-un castronel vreo 2-3 linguri de malai si niste ulei de masline, cat sa se lege malaiul, pune-l pe fata si incepe sa masezi usor apoi spala-te cu apa si sapun.Bafta!

| papusika34 a răspuns:

Pfff, stiu cum e si eu am si am incercat de toate dar nu mergeee! cryingcrying Si mie imi e rusine! crying

| Elena5874 a răspuns:

Stiu cum e eu ma confrunt cu acnee de 3 anisad tristut
eu iti recomand aknesol am inceput acum 2 zile sa ma dau cu el si are efect (cel putin pentru mine)
il gasesti in farmacie la 10 lei parcathinking

| Timi_Timea_1997 a răspuns:

Calmeaza-te....si eu am avut,si am,dar nu imi e rusine...e normal! ca sa te simti mai bine, acopera-le, cu un baton corector si/sau fond de ten, dar totusi, nu excesiv.Dar nu se vor intampla miracole.Nu vor disparea de pe fata ta, doar se vor estompa.Si in plus, decat sa ai mai tarziu, si sa ti se agraveze(pentru ca de la o varsta cresc mai mari si mai multe)mai bine sa le ai acum.Si in plus, daca ai prieteni adevarati, nu se vor uita la cosurile tale, ci la felul tau de a fi.

| Pufyllyk a răspuns:

Buna si eu am avut si am scapat cu acnesol si zindaclin gel sunt bune. sper sa scapi cat mai repede:*:*

| MaryAnneM a răspuns:

Eu iți recomand sa-ti dai cu un fond de ten.Dar fondul de ten doar ți le acopera dar iti uniformizeaza culoare pieli de pe fața.Asa ca mai bine apelezi la farmacii.Iar acolo poti sa-ti cumperi o crema pentru inlaturarea accneelor sau coșurilor. Iar faza ca te simti ceea mai urata persoana...nu cred ca e asa. Orice persoana la varsta adolescenței trece prin așa ceva ...capul sus.