Avand in vedere ca e revelion,ar trebui sa porti rochie.Nu ai precizat insa locatia. Daca-l petreci la o prietena acasa, ar merge o tinuta lejera, niste blugi cu un tricou colorat si accesorii.
Da,pai inca nu prea m-am hotarat unde sa petrec revelionul, dar cred ca voi sta acasa, alaturi de familie deoarece nu am mai petrecut de mult timp sarbatorile impreuna.
Buna parerea mea ar fi ca mai buna ar fi o rochie mai eleganta dar asta depinde unde mergi si ce faci acolo si ce gen ai tu dar nici cea lejera n-ar fi rea depinde de circumstante.
Buna si tie! Avand in vedere ca e o petrecere la cumpana dintre ani, ar trebui sa porti o rochie. Si bineinteles trebuie sa te si simti bine in ea, mai rar gasesti o rochie perfecta in care sa te si simti bine, dar cu putina staruinta sunt sigura ca vei reusi. Cum ar fi sa iti iei o rochie frumoasa si cand te pui jos sa pocneasca fermoarul, asta era doar ca o paranteza, in concluzie, alege-ti ceva pe gustul si stilul tau si sunt sigura ca vei arata bine in orice! Te pup, bafta .