Functioneaza,insa sa folosesti si un gel anticelulitic. te cam doare putin... putin mai mult deoarece prin acest fapt grasimea incepe sa se dizolve:d si vei avea si o stare de spirit mai buna. bineinteles ca trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa, nu neaparat dieta si sa ai activitate fizica. 45 d min de plimbare este de ajuns.:d
Am si eu relax & tone. L-am folosit cateva luni. Cu siguranta ca nu ajuta la slabit, dar impreuna cu creme pentru slabit reduce celulita si da un aspect mai placut al pielii, in sensul ca este mai ferma si mai fina, iar masajul cu acest aparat este foarte placut si relaxant . Sper ca ti-am fost de ajutor!
Daca iti face masaj mai puternic decat ti-ai face tu cu mana normal ca se vad rezultate mai repede... doar ca trebuie sa folosesti si o crema anticelulitica
Cat de sincera pot l-am folosit 2 luni iar apoi i l-am dat mamei pentru masaj ca doar pentru asta este bun
O vecina a cumparat si s-a simtit mult mai bine si celulita a disparut
Buna,eu folosesc relax & tone de 2 saptamani. L-am folosit pe burta si pe picioare si sincera sa fiu am dat jos... aproape ca nu mai am burta deloc si la picioare nu mai am celulita.Nu folosesc o crema anticelulita ci folosesc o crema pentru piele.Nu este obligatoriu sa folosesti o crema anticelulita! Eu sunt foarte multumita de rezultate si o sa il mai folosesc ca sa scap de toata grasimea! Eu zic ca este un aparat bun pentru slabire si tonifiere! Eu zic sa il incerci mai mult timp pentru ca apoi vor aparea rezultatele! Te pup! Bye :*!
Eu am folosit pentru a scapa de celulita un produs numit Cellinea.Initial nu aveam incredere in produsele naturiste dar acum mi-am schimbat parerea. Cine vrea sa afle mai multe informatii poate intra pe http://cellinea.ro