| Аℓℓi a întrebat:

Aveti cumva Relax & Tone? Lati folosit? Se vad rezultate, ma refer la persoanele care l-au folosit pentru celulita, s-a redus celulita?
fundita:X

Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Salut Alli, da, am Relax&Tone si mama mea il foloseste regulat, cam in fiecare zi si a slabit 7 kilograme in 3 saptamani, Ti-l recomand cu drag! Iar in combaterea celulitei este foarte bun! Chiar se vad rezultate, folosindu-l cu regularitate! Plus ca ai garantie 30 de zile de la data cand l-ai cumparat, deci iti poti primi banii inapoi daca nu-ti place! Te pup, pa!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este doar un aparat de relaxare, nu este anticelulitic sau de slăbire. Nu mai credeți în toate reclamele!
Pa, pa.

| Minalore a răspuns:

Mama mea foloseste dar nu cum zice la tv (minim x minute de y ori) si nu au prea aparut rezultate a folosit si crema anticelulita dar nimic s nu foloseste aparatul asa de des... poate ca daca l-ar folosi cum trebuie ar avea efect.

Răspuns utilizator avertizat
| DontForgetMe a răspuns:

Buna! Eu am folosit pentru o scurta perioada. Perioada a fost scurta deoarece nu am observat a avea vreun efect. E drept ca te modeleaza putin, dar nu`si merita banii. Sper sa faci alegerea corecta.

| camelia15 a răspuns:

Eu l-am folosit de doua ori si s-a vazut ceva ceva happy

| mirunikaiubirica a răspuns:

Da.dupa prima aplicare

| mirunikaiubirica a răspuns:

Se duce f.f. repede. de la prima folosire simti asta.il am de 4 lumi si am slabit mult