| Xonia a întrebat:

Buna:* Azi am cumparat spray de coafat heat-protect Syoss. Dupa ce am facut baie, l`am folosit si dupa am uscat parul si inca nu l-am intins.Are 2 feluri de utilizare, pe par umed(dupa baie) si uscat.inainte de placa.Azi,prima data cand il folosesc am zis sa incerc pe par umed.si acum dupa ce s-a uscat, parul meu e mai ondulat decat de obicei si are ft mult volum., plus ca e incurcat rau si are un aspect mai naspa decat de obiceisad oare o sa fie frumos dupa ce il indrept? Sau sa incerc sa il folosesc cand e parul uscat si dupa sa il indrept? Cu ce am gresit?big grin

4 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

Am si eu spray de la Syoss. Eu il folosesc numai pe parul uscat, inainte sa-l intind. Se vede ok. Arata mai stralucitor si se indreapta mai usor, adica aluneca mai bine, dar se si ingrasa mai repede.
Nu l-am folosit niciodata pe parul ud, dar cred ca o sa se vada ok dupa ce o sa-l indrepti.
Bafta!

| barefoot a răspuns:

Heatprotecter-ul de la Syoss are un efect de intarire a firului de par. Eu il folosesc doar pe parul uscat, inainte sa il intind/ondulez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bun! insa eu astazi am fost la supermarket-ul profi si am cumparat gerovital ser hidratant termoprotector! iti spun sigur ca este exceptional! toata lumea il recomada, dar si syoss e bunlove struck dar nu ca gerovital si nu ingrasa parul si are un miros foarte usor a curat:X pa-pa

| ZambetulEiNuMinte a răspuns:

Incearca gerovital ser hidratant termoprotector si fa diferenta intre cele doua:*. Gerovital e mult mai bun, nu incarca parul deloc