anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

Azi am iesit la cumparaturi big grin
Intr-o piata era o femeie..cred ca tiganca thinking
Care vinde bijuterii...
Mi-a zis ca daca cumpar o bratara care e 40 de lei..imi face reducere.o lasa la 25 si imi mai da cadou si un inel....cica de argint.mi-a palcut si am luat bratara si un inel.

Ele scriu pe perete dar nu stiu daca au stanta...nu vad nici o stanta...

Ce naiba se intampla?!
25 de lei...2 produse...Argint :O

Ce credeti?!

Cineva mi-a zis ca a facut asta doar ca sa-mi fure norocul si sa ma blesteme...bla bla bla
Voi ce credeti?
multumesc

Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Femeia isi vindea marfa. Nu te-a inselat cu nimic. Pretul e bun. Daca bijuteriile erau productie artizanala proprie (exista tigani specializati in productia de bijuterii - argintari, aurari), e normal sa nu aiba stanta. Nu te mai gandi la prostii si poarta-le sanatoasa.

17 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Cel mai probabil nu sunt de argint, dar daca sunt dragute de ce sa nu le porti? Si faza cu blestemele, stai linistita, nu este adevarata, sunt doar superstitii din popor.

| mona a răspuns:

Eu cred ca e mare teapa

| pwp a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie...Tot asa, era un targ si o tiganca mi-a facut reducere de 10 lei.A specificat ca e de argint si bla bla..Pana la urma am cumparat-o dar nu am purtat-o ca nu prea sunt genul care sa stea cu bijuterii. Dupa cateva luni am gasit-o si se ingalbenise..ma rog asata e...asa e cand cumperi de la rromi.

In chestia cu blestemul nu cred...pana la urma tu i-ai cumparat marfa, de ce te-ar blestema?

| daηă a răspuns:

Du-le la bijutier şi îţi va spune dacă chiar sunt de argint, ceea ce nu prea cred.

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu este argint adevarat. Acestea sunt produse facute de ei din linguri, furculite etc.

| Kasia a răspuns:

Esti sigura ca nu sunt doar placate cu argint?

| anonim_4396 explică (pentru Kasia):

Nu!
Si las' sa fie :* La ce pret mic...oh go on Bratara e asa sweet :X
Vad ca ai ascultat si tu Brutal Hearts! love struck Sugerat de minee:* Ce ma bucur ca iti placeee

| Kasia a răspuns (pentru anonim_4396):

Da imi place foarte mult.

Imi recomanzi si mie un fond de ten bun? Te rog happy

Sa fie hidratant si potrivit totusi pentru cei 16 ani ai mei

Ti-l recomand pe cel de la Revlon-ColorStay.Acopera foarte bine si mie mi se pare bun, mai ales ca e rezistent la transfer.
ar trebui sa-mi spui ce fel de ten ai ca sa pot sa stiu mai bine ce fond de ten ar fi bun pentru tine.:*

Uscat! Indiferent de anotimp tenul meu este uscat.sad

Exista la Revlon- FDT Colorstay pentru ten uscat insa au foarte putine nuante din pacate.

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Astea sunt vrajeli, nu trebuie sa crezi in superstitii.

Totusi, 25 de lei pentru 2 produse chiar nu mi se pare mult.
Daca ai norocul sa fie cu adevarat de argint, atunci e si mai bine!happy

| anonim_4396 explică (pentru Cherilyn):

Nu cred ca este argint thinking

Dar produsele arata chiar ok! happy
Si pretul e bun...:*

| Cherilyn a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca argintul are inscriptii gen 925...
Nu cred ca pierzi nimic daca le cumperi.
Daca nu esti multumita de ele le poti face cadou cuiva. happy

| michael5813 a răspuns:

Ce cred eu!? eu cred ca ai luat o MARE teapa! tinichelele acelea sunt din aliaj de cupru cu nu stiu ce si sunt suflate cu argint. in maxim o luna se va vedea cuprul deoarece stratul de argint e foarte subtirel si te ve trezii inverzita pe la gat sau degete dupa ce vei transpira mai ales vara... de altfel poti proba si mai repede cu o picatura de clor sau chiar slefui cu smirghel fin in interiorul inelului de exemplu daca se vede rosu ( cupru) dupa slefuire e clar ca ai luat teapa! greutatea e un alt indiciu daca par cam grele pentru volumul obiectului atunci din nou e teapa cupru are greutatea specifica mai mare decat argintul! cat despre farmece si alte aiureli uita de ele sunt tampenii.

| th4inspiration a răspuns:

Probabil ea a vrut doar sa-si vanda marfa si atat, nu cred ca vroia sa-si faca "vraji malefice" pe tine vanzandu-ti acele obiecte, si daca sunt sau nu din argint poti afla cel mai sigur daca te duci si le verifici la un magazin de bijuterii sau un amanet.