| Jones_Emma_1998 a întrebat:

Azi mi-am cumparat niste sandale cu platforma de la Salamander. Cand le-am probat au fost super confortabile si de aceea le-am si luat. Ideea este ca atunci cand am ajuns acasa le-am incaltat sa merg prin casa cu ele si atunci au inceput sa scartaie ingrozitor. Cum pot sa fac sa nu mai scartaie? Au costat ceva si nu prea vreau sa renunt la ele pentru ca mi se par foarte frumoase. Am mai gasit pe net niste metode prin care as putea scapa de scârțâit, dar nu stiu daca sunt prea bune si nu vreau sa stric sandalele. Poate imi puteti da metode pe care le-ati incercat si au functionat.

Dau funda *nu cred ca am ales bine categoria, dar asta este.Nu mi s-a parut alta mai potrivita*

Răspuns Câştigător
| Anapanda a răspuns:

Am folosit aceasta metoda si merge bine deci În primul rând, descoperă locul unde scârțâie talpa. Calcă apăsat pe călcâi, apoi spre vârfuri și află de unde se aude scârțâitul enervant. Apoi presară amidon sau pudră de talc în interiorul pantofului, în zona unde se aud zgomotele neplăcute. De cele mai multe ori, scârțâitul apare din cauza umezelii, iar pudra de talc absoarbe transpirația și totodată usucă pielea din care e făcută încălțămintea. Dacă auzi scârțâitul de undeva din interiorul pantofului, scoate branțul de pe talpă și presară pudra sub el. Daca nu incearca sa mai mergi cu ei prin casa ca exista posibilitatea ca din cauza ca sunt noi sa fie tepeni ca nu au fost purtati si daca i-ai purtat ceva timp sa nu mai scartaie.

1 răspuns:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Poate asa se intampla cand le porti prima data.