Nu, nu e bine asa, trebuie sa pui bicarbonatul pe, periuta de dinti si sa te speli cu ea pe dinti exact ca si cu pasta de dinti, apoi clatesti si te speli normal cu pasta de dinti.
-Odata pe zi sa executi aceasta procedura cu bicarbonatul pentru ra zgarie dintii
-Petele nu o sa dispara peste noapte ci in aproximativ 3 luni depinde de mai multi factori
Da este bun, pui acel praf pe periuta de dinti si te speli cu bicarbonatul cum te speli cu pasta, dar nu o sa ti se albeasca in 5 sau 10 minute. trebuie sa te dai de mai multe ori;)mai este buna pentru albirea dintilor si sarea de bucatarie, acelasi procedeu:)
Uite, am mai gasit ceva: http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=2671&page_nr=1
Sper ca ti-am fost de folos:*
Pai te dai de mai multe ori, in mai multe zile, nu trece cand te dai o data si gata
E adevarat ca bicarbonatul albeste dintii,dar nu de prima data. pune putin bicarbonat pe periuta de dinti si spala-te in fiecare zi,ca si cum te-ai spala cu pasta. dureaza o perioada mai mare de timp, dar daca insisti, o sa reusesti.
Dar nu iti dispar din prma.in mai multe zile, dar ai grija ca iti strici smaltul.Si eu am problma asta, dar mai bine mai astept sa imi fac o albire profesionala:*
Heya =D Intradevar.este bun bicarbonatul pentru asa ceva.dar ttebuie pus pe periuta de dinti. dupa ce ai folosit'o sa te speli pe dinti cu pasta. Deci clatesti periuta dupa ce ai terminat si iti pui praf de bicarbonat pe periuta si iti freci dintii... Pe mine m'a ajutat foarte foarte mult! :* Have fun