Ulei de ricin. mie imi creste mai repede daca il tin prins sau impletit... uleiul de ricin il si indeseste putin.
Hey...si mie mi s-a intamplat la fel, si am mers la un hairstilyst.
Din 2 in 2 saptamana ia un catel de usturoi si da'ti la radacina parului pana simti ca s-a umezit.Ai grija sa nu'ti ramana bucati d eusuroi in par, deoarece iti va mirosi apoi. Iar in celelalte 2 saptamana da'ti cu ulei de ricin tot la radacini. O s avezi c aintr'o luna o sa-ti creascaa parul ca in 3 luni
Eu zic ca fapta e consumata e normal sa ti se para ciudat si sa nu iti placa cum iti sta, si eu aveam parul pana la fund si deodata m-am tuns pana la umeri nu'mi placea dar m-am obisnuit si mama imi zicea ca imi sta bine dar eu fiind obisnuita cu el lung nu ma placeam deloc, si vroeam sa'mi pun extensii sa mi'l fac la loc lung, si dupa cateva luni mi-am pus, si de exemplu mai am o prietena bruneta si s-a facut deodata blonda blonda deci nu puteam sa o vad nu imi placea deloc acum nu as mai vedeao bruneta )
Buna
Faci o masca pentru par din ulei de ricin, asta grabeste cresterea parului, si a genelor, ulei de masline si un galbenus. le aplici pe parul spalat si clatit ...stai juma de ora cu masca pe par, apoi speli si clatesti bine. Ideal ar fi de 2 ori pe saptamana. dar asta depinde de cum ai timp si chef sa faci operatiunea. Tratamentul functioneaza chiar foarte bine.