| Roku026 a întrebat:

Buna beauty gurus! Sunt foarte nehotarata in legatura cu paletele de la Huda Beauty.Merita acest brand? Au palete foarte frumoase iar raport calitate pret mi se par destul de ok.Intrebarea este care din voi aveti unul sau mai multe palete de la acest brand si care vi se pare voua cea mai buna paleta, eu una sunt nehotarata pecare dintre ele sa o iau, ele se numesc Naughty pallete si Mercury Retrograde dar am vazut ca si Rose Quartz arata destul de bine.

4 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Aici nu cred ca vei gasi beauty gurus. Beauty guru sunt tipele de pe Youtube, Instagram etc care prezinta machiaje si produse cosmetice.Trebuie sa vezi ce culori te fac sa arati bine, fiecare are o fizionomie diferita.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Depinde de tenul tău, de culoarea parului.Rose Quartz este mai mult pentru tipele deschise la ten. Bune mi se par și cele cu 9 culori de la Huda.Toata lumea le lauda mai mult decât paletele mari.
Eu zic sa începi cu Revolution. Ei au dupe-uri destul de reușite după diverse branduri.Sunt foarte mulțumită de paletele Revolution.
Merita sa dai atâta bani pe Huda? Cât timp crezi ca o vei folosi?
Dacă ai buget:Anastasia, Natașa Denona, Wayne Goss sau Scott Barnes.

| DariaDark a răspuns:

Eu am o singură paleta de la ei și îmi place. Mie îmi plac cele de la Revolution, recunosc că nu am încercat multe branduri, da cele de la Revolution sunt pigmentate și asta îmi place, pe lângă gama de culori. Acuma depinde ce-ți dorești și ce-ți place

| Ionut67Lungeanu a răspuns:

Rose Quartz e perf. pup