| Florennce a întrebat:

buna! Am si eu o intrebare : am 13 ani, 1, 60 si cred ca am intre 50-60 kg. Problema mea nu este neaparat slabitul, desi fac sport si incerc sa reduc din dulciuri. doar ca asa-i felul meu din " familie ". Intreabarea mea ar fi :
Cum pot sa ma imbrac frumos si in acelasi timp sa ma avantajeze? Dati si exemple va rog.
Multumesc! kiss fundita draguta! pupiciii love struck kiss

8 răspunsuri:
| candydream a răspuns:

Pantaloni drepti care acopera talia(deci nu cu talie joasa) combinati cu tocuri(indicat platforme), tricouri si topuri care sa nu fie nici stamte dar nici largi, decolteuri in v sau pe umeri daca ai maini subtiri si nu esti lata in spate(daca esti efectul este contrar).
Nu purta :haine stramte, pantaloni cu talie joasa si deschisi la culoare.

| sonya a răspuns:

Haine cat de cat normale nu stramte sa iti scoata in evidenta formele. Aceasta se vad si fara nu e nevoie sa atragi atentia asupra lor. Nu e obligatoriu sa porti negru chiar daca se spune ca subtiaza.Imbraci haine largute. Nu foarte largi ca atunci vei arata ca un butoias. Sa nu porti nici haine sau fuste lungi. pana la genunchi. Poti purta decolteu atat timp cat bluza in sine nu te strange. Cat despre pantaloni. Sa nu iei prea stramti nici prea largi. incadreaza-te undeva intre. tu stii mai bine cand te duci la cumparaturi. Chiar daca acum ai ceva kilograme asta nu inseamna sa cumparam haine mai mari cu 5 numere. Imbraca-te si colorat. Dar nu alb.

| ytalyanu a răspuns:

Pai tinand cont ca esti scunda si plinuta fustele si rochiile nu te avantajeaza, un pantalon mai mulat si ceva tocuri, bafta

| Baton a răspuns:

Pai de exemplu daca pari mai plinuta incearca haine inchise la culoare.

| SecretWish a răspuns:

Nu te imbraca in lucruri prea stranse pe corp, imbraca-te in ce culori vrei tu, cum ti se pare tie ca ti-ar sta mai bine...
Si eu sunt in aceeasi situatie tongue

| Branzicaaaaaaa a răspuns:

Ar fi bine daca ai avea o prietena foarte buna cu care sa mergi la cumparaturi happy
eu asa fac: prietena mea este mai "pulpanoasa" dar are un corp absolut superb, eu am picioarele foarte frumoase dar am burticahee hee si mergem impreuna la mall si probam haine si suntem sincere una cu alta si in acest fel ne distram de minune si ne si cumparam lucruru frumoase care sa ne avantajeze si sa nu ne scata burtica/picioarele mai mari decat sunt laughing

incearca si tu sa fcai la fel :* succeswinking

La 13 ani platforme? raised eyebrows incearca sa dai sfaturi care sa ii fie utile laughing

Intr-adevar pantalonii albi sau rosii ( desi se poarta foarte mult, in bucuresti cel putin tota lumea are pantaloni rosii inclusiv baietiiwinking )nu te avantajeaza dar tricourile... chiar nu conteaza tipul de decolteu. Si sa eviti si panrtalonii prespalati ( excesiv) cu rizuri care iti fac picioarele mult mai groase.
eu numai din aceea am deoarece am ficioarele foarte subtiribatting eyelashes si mi le fac normale big grin
si sa stii ca negrul nu subtiaza: m-am inbracat o data cu perece de blugi negri si cu un hanorac negru cu imprimeu si aratam ca o butelie ( eu de felul meu sunt subtirica am 1, 70 si 50 de kg big grin )