| BeLyNdA a întrebat:

Cam cat ar costa o pereche de lentile?(nu pentru vedere ci pentru o alta culoare a ochilor)Si lentilele pot fi de toate culorile? Nu ma prea pricep ma puteti ajuta? Fundiza!

Răspuns Câştigător
| razvan1305 a răspuns:

Sunt lentile de zi, care le poti purta 20 de ore si dupa le arunci si celelalte cu 30 de purtari a cate 12 ore. daca le porti mai mult de 12 ore atii se inrosesc ochii. Daca vrei ceva de calitate si bun e vreo 5 milioane cu 30 de purtari pentru 4 luni adica 4 perechi cu 30 de purtari... Eu personal nu ti le recomand pentru ca iti strici ochii degeaba. Banui ca esti o tipa care vrea sa aiba ochii albastrii sau verzi pentru a lua privirile baietilor.Eu iti sugerez ca mai bine dai 3 milioane pe niste haine sexy si esti mult mai castigata...Eu port lentile de vedere si stiu ce inseamna cand zic ca nu e bine sa porti lentile care schimba culoarea ochilor pentru ca in primul rand alea sunt mai sensibile si infectiile apar mai repede. in al 2 rand nu toata lumea poate purta lentile de contact! trebuie sa te duci la un oftalmolog care sa te invete sa la folosesti si sa-ti faca niste analize la ochi cu un aparat sa vada daca esti apta sa le porti. Sunt 50-50 sanse daca poti sa porti lentile.Eu nu ti le recomand, dar faci cum vrei.

4 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

Da sunt mai multe culori dar trebuie sa le folosesti cu mare grija, uite cateva informatii folositoare si cateva modele:
http://lentiledecontact.biz/nuante-lentile-pe-ochi-naturali
sper ca te-am ajutat:*

Răspuns utilizator avertizat
| EmotionalKoma a răspuns:

Uiii,eu am movhee hee
Vreau sa le dau,pentru ca nu mai am solutie,si nu am gasit...
Nu le vand, le dau la schimb pentru truse de machiaj, daca te intereseaza contacteaza-ma cu un mesaj big grin

| Bubu_8051 a răspuns:

Minim 2,3 mil. sunt si mai iefiine dar depinde cat vrei sa aiba timpul de purtare. oricum. inainte sa ti pui ar trebui sa consulti si un medic din cate am auzit:*