| 愛日本 a întrebat:

Cam cât costă nişte extensii? Şi cât costă să le pui la coafor? Sau le poţi pune singur acasa? dacă da atunci cum?

Răspuns Câştigător
| Diabolique a răspuns:

Buna! Nu ti-as recomanda sa iti pui extensii la coafor deoarece acelea sunt lipite de firul parului tau natural (cu cheratina), iar in timp iti deterioreaza parul si vei fi nevoita sa il tunzi foarte scurt. Vei regreta, am avut multe prietene in situatia asta.
In schimb, extensiile clip-on (cele care ti le pui singura, acasa) sunt foarte utile, dar cel mai important, nu sunt daunatoare. Preturile depind de judet (eu mi-am cumparat acum un an din Timisoara cu 260 RON si inca sunt in stare buna). Sunt simplu de aplicat, exact ca si in videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=Gkz6veEjfqI
Bafta!

3 răspunsuri:
| thebeastwithfeelings a răspuns:

Buna.Eu stau la taratongue si la targul acesta am vazut extensiibig grin.Nu stiu cat de bune sunt, dar erau numai 2 lei:O

| andralada a răspuns:

Extensile nu is asa scumpe depinde d unde le iei dar la coafor iti ia cam 200 de ron minim cred. thinking nha dar daca le pui singura nu ii ca la coafor se poate dar numa cu clama ca nu poti vedea in spate ca sa le lipesti dar exista si cu clama pe care le pui si le dai jos cand vrei si alea nu is scumpe cam 10 ron extensia... dar de preferabil ii la coafor platesti mai scump dar te tine peste 6 luni big grin avantaj tau big grin:X by3 sper sa fii fost de ajutor :*:X

| Patty99 a răspuns:

Eu mi-am luat extensii din par d papusa la 2.5 lei si erau PESTE 10 sau din par natural la 20 lei... love struck te pup funda?