Nu te tine deloc in spital, ti le arde si pleci acasa, de ce sa te tina in spital? de durut nu doare rau, iti face anestezie, deci simti doar intepatura acului de la anestezie. de facut cancer nu risti pentru ca nu-ti scoate ceva ce e periculos si medicul stie la ce sa se bage si la ce nu. din cauza asta e bine insa sa stii ca e un medic priceput. analize nu faci decat daca suspecteaza medicul ca ar fi ceva probleme si vrea sa fie sigur ca nu e ceva grav. costul e in functie de numarul de alunite si de locul unde ti le faci, fiecare clinica sau medic are tarifele lui. ramane initial o roseata in locul unde a fost alunita eliminata dar in timp dispare si nu se mai vede nimic, totul e sa nu stai la soare. o sa mergi la control dupa o sapataman-10 zile, sa vada medicul cum s-a cicatrizat arsura si cam atat, nu mai ai legatura cu spitalul. toate astea sunt valabile pentru interventia cu laserul, pentru alt tip nu stiu. sanatate!
Pei sa incepem:::
1.Pei te tine doua zile pentru siguranta cred.
2.Nu te doare findca te arde cu laserul si sunt mici sanse de cancer.
3.Analizele poate numai doctorul sa ti le zica insa cred ca trebuie numai de sange.
4.Costa vreo 1-2 milioane.
5.Nimic nu o sa ramana.
6.Nu o sa mai ai nici o legatura daca operatia decurge bine ceea ce sper
7.Pei oricine nu conteaza
Succes la operatie sper ca tea-m ajutat daca nu intelegi ceva spune-mi
Alex10092003 întreabă: