Alege un salon de încredere și filează-ți părul, așa vei scăpa de volumul în exces, ți-l va subția și va arăta foarte frumos, nu va mai fi "stufos". Iar pentru părul uscat e nevoie de hidratare. Poți folosi produse speciale pentru părul uscat: șampon, balsam, mască. Un balsam, la care nu mă așteptam să fie așa bun și să îmi lase părul atât de fin, e cel de la "Le Petit Marseillais" (pentru păr uscat), îți sugerez să încerci, poate îți va plăcea. O prietenă mi-a spus și despre balsamurile de la "Nature Box", că a încercat și îi plac, (mi-am luat și eu, dar încă nu l-am încercat). Îți mai poți prepara diferite tratamente naturiste: cu ou, cu miere, cu avocado, cu aloe vera - găsești o mulțime de combinații pe internet. Sau folosește uleiuri: ulei de măsline, ulei de argan, ulei de cocos, ulei de avocado, ulei de ricin, ulei de jojoba, etc. - îți vor "îmblânzi" părul și va fi mult mai fin, mătăsos, moale.
Potifolosii un balsam de par, dupa spalare, din cel care iti face parul matasos (silky).
Ori, iti poti clatii parul dupa spalare, cu apa calda si otet alimentar.
DaciaRomania întreabă: