| madalynutza15mada a întrebat:

cand am fost mica si pana la varsta de vreo 6 ani am avut un par foarte cret, iar apoi am fost tunsa si de atunci mi-a crescut parul drept. Acum la 15 ani mi se increteste foarte putin parul in fata... Ce as putea sa fac pentru a avea din nou parul cret? Dar pentru caderea parului? Si pentru cresterea parului mai repede ce-mi recomandati? ( va multumesc!)

2 răspunsuri:
| nellyneliana a răspuns:

Buna!
Pentru a avea iarasi parul cret in afara de aranjatul cu spuma si cu difuzorul (sau cum se mai zice la chestia aia de la feon) si putea sa il faci permanent (dar nu e prea sanatos pentru par).
Impotriva caderii parului ai putea sa incerci diverse masti naturale facute de tine. Gaseste destul de multe retete pe internet. Succes!

| Cdzgariat a răspuns:

.Pana acum 2-3 ani, aveam un par cret de invidiat.Dar, in timp a inceput sa se schimbe.Parca nu e parul meu. E doar ondulat, nu mai sta frumos cretz.Plus,ca a inceput sa se ingrase la radacina, si capetele sunt foarte uscate.Chiar daca le-am tuns regulat.In special, de cand m-am spalat cu samponul pentru.par cret,de la L'Oreal, Kerastasse. Mie mi-a facut foarte mult rau, sa fie si pe baza de stres, lipsa de ceva din organism, vine impreuna cu varsta? Cu toate ca am doar putin peste 25.Simt ca il pierd si sunt foarte suparata.Toata lumea ma intreaba ce s-a intamplat cu el. Daca are cineva vreo idee, il rog sa mi-o spuna si mie. Pupici. fundapuppy dog eyeshappy