| VORTEX a întrebat:

care ar fi "regulile" principale pentru imbracamintea unui baiat? ce se potriveste cu ce? si pantalonii trebuie sa fie aceeasi culoare cu tricoul? Am nevoie de putin ajutor in domeniul asta.Deci imi poate da niste sfaturi le astept cu mare drag, dau si funda.

5 răspunsuri:
| deea07 a răspuns:

Hey, Deci o iau cu inceputul, din punctul meu de vedere un baiat ar trebui sa arate prezentabil, curat si nu vulgar. Reguli nu cred ca sunt, adica atata timp cat esti imbracat normal, e ok. O sa-ti dau cateva combinatii care mi-au placut mult la baieti vara asta, poate te inspiri din elebig grin
1. Pantaloni 3/4(trei sferturi) din blug si orice fel de tricou combinat cu niste bascheti sau slapi.
2. Pantaloni 3/4 si o camasa descheiata la cativa nasturi, in culori mai pastelate si cu o pereche de bascheti.
Dupa parerea mea baietii nu ar trebui sa se gandeasca prea mult cu ce sa se imbrace, sau sa stea cu orele in fata oglinzii, dar si ei trebuie sa se ingrijeasca si sa arate binebig grin Sper ca te-am ajutat:*

| papusikatha a răspuns:

Daca nu porti pantofi de lac cu cioc, camasa descheiata pana la buric, si curea D&G e perfect happy

| Bellatris a răspuns:

Depinde foarte mult de stilul/gustul tau. Uite niste exemple : http://www.bershka.com/lookbook-indice.php

| RoXisS a răspuns:

Uite eu m-am tot gandit cum sa te lamuresc cred ca cel mai bine ar fi saa iti spun ce sa nu porti ca e pacat mare in materie de fashion:
1. Pantaloni prea lungi sau prea scurti
2. Sosete albe cu pantofi
3. Amestecul de dungi cu carouri
4. Cravata prea lunga sau prea scurta-lungimea cravatei trebuie sa fie in jur de 142cm
5. Haine patate
6. Talia la pantalon care sta prea sus sau prea jos-talia joasa o fi la moda pentru femei dar in niciun caz pentru barbati, pantaloni trebuie sa stea lejer pe solduriwinking
7. Pantofi vechi nelustruiti-daca iti plac mult si sunt cam vechi du-i la vopsit
8. Dispozitive electronice agatate de curea-Cand cureaua de la pantalon seamana cu cea a lui Batman, atunci trebuie sa-ti gasesti un alt loc sa-ti porti telefoanele, brelocul sau alte gadget-uri de care nu te poti desparti
9. Prea multe straturi de haine-Ultimul lucru pe care oricine vrea sa-l vada, e un barbat care arata ca un umeras incarcat cu haine. Ti-e frig si vrei sa te incalzesti? In loc sa porti o flanela sau o camasa cu maneca lunga peste un tricou, incearca sa porti un pulover mai gros, doar cu un tricou pe dedesubt. Astfel, look-ul se poate schimba in bine.
10. Neasortarea curelei cu pantofii-ar fi bine sa fie in aceeasi culoare

Ar fi bine sa te imraci cat mai simplu pane te mai documentezi ca sa nu dai gres... sper din tot sufletu sa te fi ajutat pentru ca eu chiar sunt pasionata de modakiss

| RaduBourceanu a răspuns:

Salut secretul unei tinute "bune" sunt :asortarea de culori(alb cu verde de lime.In general e recomandat sa porti ceva casual(blugi albastru-marin de tip "pana", apoi tricouri in general culori calde si incaltat cu tenisi de regula negru sau asortati cu noantele tricoului.Sau o tinuta de tip office pantaloni crem, camasa de tip oxford cu un guler BUTTON DOWN merge destul de bine cu o cravata medie din punct de vedere al grosimii si FARA CIOCATE, de obicei pantofi cu varful rostund usor in sus.Nu recomand asorteuri de genu camsa in dungi cu pantaloni in carouri.Sunt multe de spus dar mai bine arunca un ochi pe http://www.simonahulber.ro/......stimentare