Eu am de la avon si sunt foarte multumita de el... cat despre oriflame nu stiu...
Cel de la Oriflame acopera f bine cosurile insa eu nu am observat ca mi le usuca.iar pe cel de la la Avon nu l-am incerct dar am inteles ca e bun
Salut! Eu zic ca cel de la Avon, are o consistenta mai cremoasa cel de la ClearSkin (Gama Avon), si acopera mai bine + ca si trateaza cosurile si impiedica aparitia lor. Numai bine, o seara frumoasa!
Buna!
Eu am de la oriflame, pot sa zic ca este bun. Adica chiar m-a ajutat cu cateva cosuri.
Sper ca te-am ajutat!
Cel de la oriflame. Mie produsele de la oriflame mi se par mult mai bune decât cele de la Avon. Mi-am luat un rimel de la Avon şi nu am fost deloc mulţumită, era uscat ..pe când cele de la Oriflame sunt mai "apătoase".
Eu iti recomand cel de la oriflame.eu pe acela il folosesc si pot sa spun ca sunt multumita de el.
Eu zic ca e cel mai bun cel de la Avon pentru ca e o firma mult mai renumita.Eu sunt multumita de multe produse
Cel mai corector Baton pentru cosuri e batonul care il au baietii in dotare intre picioare. incearca-l