| 1234_7271 a întrebat:

Care e cel mai bun anti-perspirant?(sa nu lase urme, sa miroase si sa stopeze macar un pic transpiratia) probabil ar fi antiperspirantul ideal big grin P. S.:Care folositi acum? Care ati folosit si nu ajutat?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cel pe care il folosesc acum si care a dat rezultate maxime este Garnier Mineral Deodorant. Nu lasa urme, miroase extrem de placut, stopeaza cu succes transpiratia si foarte important - nu ustura deloc in timpul aplicarea dupa folosirea lamei de ras. Efectul lui tine si 48 de ore, daca e nevoie. Se gaseste la farmacii si supermarkete. Il folosesc de mult timp, asa ca nici nu mai tin minte, care a fost acel anti-perspirant, care nu a dat rezultate bune. Evit sa folosesc produse proaste.winking

10 răspunsuri:
| sicklove a răspuns:

Momentan folosesc NIVEA sunt multumita de el. Adica chiar daca transpir nu miros.

| Gândac a răspuns:

Eu mi-am cumparat un parfum Giordani - white gold si am primit cu el si un deodorant Giordani care este foarte bun. Cum ai spus tu : nu lasa urme, miroase frumos si stopeaza transpiratia big grin. vreau sa mai vad si eu alte raspunsuri. Sunt curioasa laughing
Poate exista altul mult mai bun happy

| georgyana98georgy a răspuns:

Eu personal folosesc LadySpeedStick si sunt mltumita de el

| lavynika a răspuns:

Iti recomand sa folosesti un antiperspirant stik nu spray sau roll-on.

| tina20 a răspuns:

Incearca deodorantul antiperspirant solid transparent BODY SERIES de la amway. este ceva mai scump decat produsele care ti-au fost recomandate mai sus, insa garantez ca vei fi foarte multumita de el. au si roll-on, insa nu l-am incercat.

| alice_5598 a răspuns:

Si eu tot Garnier Mineral folosesc.Si sunt multumita. Miroase misto si este eficient.

| yellowalien a răspuns:

Singurul care nu m-a dezamagit niciodata este antiperspirantul solid Body Series de la amway... Nu mirosi deloc a transpiratie, dimpotriva, se simte doar parfumul delicat al antiperspirantului. Pe langa asta, ma tine foarte mult, aproape un an, si costa in jur de 30-40 ron. Si din cate am inteles, produsele amway nu contin ingrediente nocive pentru organism. Niciodata nu m-am iritat, nici macar cand l-am folosit exact dupa ce m-am ras. Ti-l recomand cu incredere!

| LLL2 a răspuns:

Folosesc deodorant solid Dove si sunt foarte multumita.

| cristicristi2012 a răspuns:

Odaban este de departe cel mai bun. Il folosesc de aproape 5 ani la recomandarea medicului endocrinolog si este incredibil. Un tub ma tine 6 luni

| CocoAlbert a răspuns:

Odaban este cel mai bun antiperspirant. Eu il folosesc deja de 2 ani si nu mai am probleme. L-am cumparat din farmacie la inceput cu 110 lei si acum l-am gasit la producator pe www.odaban.ro cu 60 de lei. Poate o sa-ti para foarte scump daca il compari cu Nivea su Rexona dar crede-ma ca un flacon te tine cateva luni bune, pe mine ma tine 8 luni. Incearca-l si nu o sa regreti