Cel pe care il folosesc acum si care a dat rezultate maxime este Garnier Mineral Deodorant. Nu lasa urme, miroase extrem de placut, stopeaza cu succes transpiratia si foarte important - nu ustura deloc in timpul aplicarea dupa folosirea lamei de ras. Efectul lui tine si 48 de ore, daca e nevoie. Se gaseste la farmacii si supermarkete. Il folosesc de mult timp, asa ca nici nu mai tin minte, care a fost acel anti-perspirant, care nu a dat rezultate bune. Evit sa folosesc produse proaste.
Momentan folosesc NIVEA sunt multumita de el. Adica chiar daca transpir nu miros.
Eu mi-am cumparat un parfum Giordani - white gold si am primit cu el si un deodorant Giordani care este foarte bun. Cum ai spus tu : nu lasa urme, miroase frumos si stopeaza transpiratia . vreau sa mai vad si eu alte raspunsuri. Sunt curioasa
Poate exista altul mult mai bun
Incearca deodorantul antiperspirant solid transparent BODY SERIES de la amway. este ceva mai scump decat produsele care ti-au fost recomandate mai sus, insa garantez ca vei fi foarte multumita de el. au si roll-on, insa nu l-am incercat.
Si eu tot Garnier Mineral folosesc.Si sunt multumita. Miroase misto si este eficient.
Singurul care nu m-a dezamagit niciodata este antiperspirantul solid Body Series de la amway... Nu mirosi deloc a transpiratie, dimpotriva, se simte doar parfumul delicat al antiperspirantului. Pe langa asta, ma tine foarte mult, aproape un an, si costa in jur de 30-40 ron. Si din cate am inteles, produsele amway nu contin ingrediente nocive pentru organism. Niciodata nu m-am iritat, nici macar cand l-am folosit exact dupa ce m-am ras. Ti-l recomand cu incredere!
Odaban este de departe cel mai bun. Il folosesc de aproape 5 ani la recomandarea medicului endocrinolog si este incredibil. Un tub ma tine 6 luni
Odaban este cel mai bun antiperspirant. Eu il folosesc deja de 2 ani si nu mai am probleme. L-am cumparat din farmacie la inceput cu 110 lei si acum l-am gasit la producator pe www.odaban.ro cu 60 de lei. Poate o sa-ti para foarte scump daca il compari cu Nivea su Rexona dar crede-ma ca un flacon te tine cateva luni bune, pe mine ma tine 8 luni. Incearca-l si nu o sa regreti
fetitzadulke26 întreabă:
Mario1996 întreabă: