@fetita ochii(o privire zice cat o mie de cuvinte) dar mai important ce scoate pe gura si caracterul.Frizura nu prea are legaturA sunt atatea fete si baieti cu stiluri complet diferite. Mie de exemplu imi plac baietii si cu parul lung si scurt si cu dreduri si blonzi si bruneti etc. Deci nu prea are legatura.Defapt pentru mine in general nu are nici o importanta aspectul fizic, infatisareA.
Eu sunt fata dar dupa parerea mea, aspectul fizic nu ar trebui sa aiba vreo importanta in alegerea persoanei potrivite. Daca e vorba doar de placut, eu ca fata apreciez mult privirea(deci ca element fizic-ochii)unui baiat. O privire spune foarte mult despre o persoana. Sper ca te'am ajutat.
Păăăăi, ochii si buzele... Dar nu contează neapărat doar aspectul fizic , ci si comportamentul .
Aspectul fizic al unei persoane este infuentat de mai multi factori:de ex.coafura iti poate aduce un plus dar si un mare minus daca nu o asortezi la genul de persoana care esti(tenul masliniu nu se potriveste cu parul blond, etc), buzele daca sunt prea strident rujate creaza o impresie de fata de cartier marginas, rimel cat sa-ti scoata prea mult in evidenta ochii iar nu cred ca este recomandat.
Dupa parerea mea fiecare om are personalitatea lui, si, pentru cineva esti persoana perfecta, chiar de ai unele mici imperfectiuni.Consider ca aspectul fizic mai este influentat de felul in care te imbraci, cum reusesti sa porti un dialog, etc, dar si de cel care te priveste, de gustul celui care a privit.De ex.eu nu pot suferi o fata EMO (mi se pare de foarte prost gust chiar de are o trasatura fina a fetei), dar altei persoane i se poate parea o zana.
FII tu insati si fii optimista
Nu cred ...ca silueta e cel mai important lucru la o fataeu crd ca ochii si frizura in primul rand imi dati derptate?