Pai mie aproape toata lumea imi admira parul deoarece este foarte matasos si se tot joaca prin el . Eu sincera sa fiu nu folosesc nimic special ca sa fie asa, doar ma spal cu sampon ( am folosit Garnier si consider ca este unul din cele mai bune firme, Le petit marseilles si nivea) Am luat aproape toate felurile de sampoane de la firmele astea in afara de cele pentru volum sau pentru par vopsit pentru ca am vrut sa incerc toate tipurile : avocado, piersici, plante, mar, frunze de maslin etc si majoritatea sunt pentru par fragil, stralucire si pentru a fi mai fin. Iar ca sapun ca sa zic asa eu folosesc Dove deoarece foloseam de obicei Camey si imi placea mirosul doar ca atunci cand imi dadeam cu el mi se usca pielea si e super enervant, atunci am vazut intr-o reclama la dove ca el e singurul care nu usuca pielea, l-am incercat si chiar e adevarat e mai mult ca o crema decat un sapun si sunt foarte incantata. Sper ca te-am ajutat.
Depinde de tipul tău de păr.
Eu folosesc Garnier Color Resist pentru părul vopsit.
Și ma declar mulțumită. De fapt folosesc toata gama Color Resist.
Xoxo
Cele care nu contin paraben, compusi cu continut de aluminiu si phenoxyethanol.
produsele favisan, elmiplant dar nu numai. in general produsele bio fara parabeni. cauta sampon bio pe google
aluminiul din dedorantele pentru subrat si din sampoane este foarte usor absorbit in corp si tot mai multe studii arata ca folosirea acestor produse ar fi cauza pentru boli grave in a doua parte a vietii ca boala parkinson. comerciantilor nu le pasa atata timp cat ministerul sanatatii le permite sa introduca aceste substante insa tot mai multi cercetatori avertizeaza ca aceste substante sunt toxice. la fel se intampla si cu tigaile din aluminiu invelite in teflon sau strat ceramic, care sunt toxice deoarece la peste 100 de grade aluminiul intra in mancare sub forma unor compusi ce se evapora la temperaturi inalte. in plus prajelile ingrasa
https://jurnalbio.wordpress.com/......grediente/
Dove, syoss(cele care contin keratina, sau pentru refacerea si intarirea parului ) sunt putin cam scumpe dar sunt eficiente, le folosesc si sunt eficiente. TE PUP :*
DaciaRomania întreabă: