Nu port deloc inele si maxim am purtat unul sau doua, nu-mi mai amintesc exact.
Nu am niciunu, deoarece nu-mi place[simt că ma strange ceva...]
"cate inele am purtat maxim o data?" hmm... unu 1-2 zile:]]
Sănătate!
Hm...De obicei port 3-4 inele pe mana si unul pe picior(il port mai rar). De obicei port unul sau 2 pe degetul mare de la mana stanga si unul pe degetul pe care se pune verigheta doar ca pe mana dreapta.Mai port unul pe degetul mare de la picior.Maxim am purtat 9 inele. Uneori si cate 2 pe un deget.
Eu una port maxim doua. :] Daca am mai mult de trei ma simt prea incarcata.
Iar de purtat le port pe degetele inelare. :] Tu?
Pai de obicei port inele de aur de argint pe inelare si maxim 4 odata.
fundita?
Nici unul. Si am purtat maxim doua. Prea multe mi se pare de prost gust. Unul-doua-suficient.
Buna! pai eu port un inel superb pe inelarul de la mana stanga si unul in valuri pe degetul mare de la mana stanga si mai port la mana dreapta un inel bvlgari din acela plin de piete si pe 3 randuri pe degetul inelar si tot pe mana dreapta pe degetul mare un inel cu trei stelute.sunt toate de argint.nu suport aurulsi astea le port in fiecare zi tot timpul pentru ca sunt preferatele mele si fiecare reprezinta ceva pentru mine.acesta este maximul de inele pe care le port(4). nu port niciodata mai multe. u ce inele porti si cate ai purtat maxim odata?
Eu nu port nici unul dar, am purtat odata 2 e de ajuns.CA pre multe zic ca e prea ciudat. Ce faci cu atatea inele?
SALL,
momentan eu pot 1 inel
cand am purtat cele mai multe aveam 3 sau 4 nu mai stiu
De obicei nu port deloc inele. Numarul maxim de inele pe care le-am purtat e unul(e de inteles, avand in vedere ca aceste accesorii nu sunt chiar pe gustul meu), la degetul inelar. Dar, atata timp cat le poarta alte persoane, nu sunt impotriva lor(in schimb, sa nu depasesca 3). Degetele cele mai potrivite pentru inele sunt, dupa parerea mea, inelarele si cele din mijloc.
Eu una port inel pe inelarul drept, pe degetul din mijloc la ambele maini ... 10 inele a fost cel mai mult... dar iti trebuie seturi speciale. care se gasesc in mall la magazine cu bijuterii, eu una nu port decat argint si aur alb, pentru ca nu imi place aurul galben, nu se aseaza bine dar tu poti purta cel mai dragut un inel pe inelarul drept nu pe cel stang ca acolo se pune verigheta.
Yo port de obicei 4 la maini, pe inelare si pe degetele mari si 2 la picioare, pe al 2lea deget de la fiecare picior. Maxim am purtat 6 la maini, imi pun si pe mijlocii din cand in cand. Iar la picioare tot 6, o data cand ma prosteam
AncutssaM întreabă: