anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Ce alegeti?
Frumusete interioasa sau exterioara?
Eu pe cea exterioasa...happy

Răspuns Câştigător
| Consumptive a răspuns:

La prima vedere frumusetea exterioara ne lasa sa ne formam o parere despre persoana respectiva.Sunt multe lucruri pe care le afli despre o anumita persoana numai la prima vedere si da, pentru mine lucrurile alea conteaza destul de mult, de exemplu o parere ai despre o persoana ingrijita, cu un par frumos si curat, haine alese cu grija, pielea curata si unghiile de asemenea si o cu totul alta despre o persoana cu un par slinos, ciufulit, haine in zece culori pe el/ea, unghii murdare s.a.m.d.
Abia dupa ce iti formezi o parere "la suprafata", capeti interes astfel incat sa vrei sa aflii si frumusetea interioara a persoanei respective.
Se poate intampla si ca persoana despre care aveai o parere relativ buna ori sa fie la fel de "frumoasa" si in privinta comportamentului, felului de a fi, sau poate sa aiba un comportament groaznic, dezamagindu-te total.La fel, persoana care nu prezenta niciun interes pentru tine din punct de vedere fizic, poate fi ori la fel de neinteresanta si din punct de vedere comportamental etc., ori poate fi o persoana cu un suflet foarte bun pe care ai fi regretat sa nu o cunosti.
Din punctul meu de vedere ambele "frumuseti" sunt esentiale si chiar tin cont de ambele atunci cand cunosc pe cineva.
Sper ca ai inteles ceva din ce am explicat, nu de alta, dar mie mi se pare ca le-am cam incalcit pe-acolo. laughing

5 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu una o aleg pe cea interioarahappyDar sunt unele momente in care le aleg pe amandoua.
Dar frumusetea interioara predomina pentru ca, caracterul conteaza multhappy
Numai bine.

| măcheamăăăî a răspuns:

Degeaba esti frumos/oasa, daca atunci cand spui ceva cad toti.
Mai pe romaneste degeaba esti frumos daca esti prost.

| DracoMalfoy a răspuns:

40% cea exterioara; 60%cea interioara. La urma urmei, degeaba arata cineva mega-bine daca e prost si ingamfat, I mean, uneori si caracterul face o persoana mai frumoasa sau mai urata.

| Anonima264 a răspuns:

Frumusete interioara!

| IlyncaFio a răspuns:

Pai, astazi toti se uita la cea exterioara, dar totusi e importanta si cea interioara, deci eui sunt pentru interioara.

Întrebări similare