anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce alegeti intre produsele l'oreal sau produsele garnier? eu sincer aleg L'oreal! mai ales sampoanele elsevehappy

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Folosesc doar Elseve Total Repair. ( 5)
( Fundita o poti oferi altei fete, daca o sa-ti mai raspunda, nu am raspuns pentru funda, iti multumesc oricum peste gest!)

Take care. :*

9 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic. Am produse si de la L'Oreal, dar si de la Garnier. Am folosit si eu samponul Elseve pentru par gras si mi se pare ok. Nu e nici un sampon extraordinar, dar nici foarte prost. Am avut si un rimel (Voluminous sau ceva de genul) si mi-a placut deoarece nu incarca genele. De la Garnier am o crema pentru cosuri si puncte negre (Pure Active). Nu este super buna, dar o folosesc pentru prevenirea aparitiei cosurilor si punctelor negre. In concluzie, inclin spre produsele de la L'Oreal!

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

De obicei L'oreal(sunt mai de calitate)iar de la garnier imi place doar crema demachianta si crema de corp pentru piele uscata.

| h3r a răspuns:

Si eu aleg L'oreal, tot pentru sampoane happy.

| anonim_4396 explică (pentru h3r):

Care sampoanehappy! daca raspunzi ai o funda:*

| anonim_4396 explică (pentru h3r):

Stiu! dar ai scris exact ce asteptam happy:* multumesc ca ai raspunshee hee

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricand, multumesc si eu big hug :*

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Folosesc doar Elseve Total Repair. ( 5)
( Fundita o poti oferi altei fete, daca o sa-ti mai raspunda, nu am raspuns pentru funda, iti multumesc oricum peste gest!)

Take care. :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normall ca L-orealflagflagflagTraiasca Obamaflagflagflag

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ce treaba oare obama cu l'oreal?laughing

| A2895 a răspuns:

L'oreal, atat in materie de sampoane (elseve antirupere, total repair, arginine resist) cai si in materie de creme de fata si farduri.
De la garnier imi place doar bb cream big grin.