| countingstars a întrebat:

Ce ar trebui sa fac ca sa am un par sanatos? Mi se ingrasa foarte repede, ma spal la 3 zile, cu toate ca in a treia zi e deja foarte gras. Si este lipsit de volum si am varfurile despicate. Sfaturi? Dau FUNDA!winking

Răspuns Câştigător
| GiuliaMariaa05 a răspuns:

Pentru varfurile despicate aplica ulei de masline cu 30 de minute inainte de baie si lasa-l sa actioneze, este foarte bun. Ca sa obtii un sampon ce nu-ti va ingrasa parul, poti adauga in samponul tau preferat zeama de lamaie. Poti si sa-ti speli parul cu otet diluat in apa. Evita uleiurile aplicate la radacina pentru ca ingrasa parul si cauta un balsam fara sulfati si parabeni in magazin. De asemenea, in farmacii gasesti sampoanele Kloraine care sunt extrem de bune si pe mine m-au ajutat mult. happy

2 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Pt regenerare foloseste ulei de argan, este bun si pentru volum pentru ca ajuta la cresterea parului daca il aplici la radacina. Aplica-l inainte de baie, lasa-l sa actioneze o jumatate de ora, apoi fa-ti baie.

| Idkidk a răspuns:

Da-ti cu ulei din sambure de piersica sau caisa cam asa ceva e ff bun ajuta la descurcarea parului il face matasos si frumos!