Nu prea este tratament pentru asa ceva. La cosmetica se pot vopsi si firicelele mici si blonde care sunt la coada ochiului si sa arate cat de cat bine.
Sau se mai poate face tatuaj permanent, dar arata ca naiba!
Poti sa "te scrii"(vorba la o nepoata de-a mea), cu dermatograf sau cu rimel, dar trebuie sa ai grija sa nu te manjesti dupa aia!
Pai daca vrei puneti sparancene false sau daca nu intreaba un doctor dar eu cred ca esti frumoasa si daca nai spancene lungi :*:* nu te prosti sa faci asa ceva deci sfatul meu este sa le lasi asa cum sunt
Nici gand sprancene false, arata bine si asa scurte multumesc :*:* dar le vreau putin mai lungi
Prin spancene false ma refeream la cele tatuate...scz daca m-am exprimat gresit, cu ulei de ricin am incercat dar nu functioneaza si mi-a zis o prietena fiind informata de o persoana de la salon de frumusete ca uleiul de ricin fac spancene aspre si pentru. a se lungi este bun de folosit zeama de usturoi ...si vream sa stiu daca zice cineva raspunsul acesta, daca a mai auzit cineva
Pentru ati lungi sprancenele poti folosi ulei de ricin se gaseste in toate farmaciile si este foarte ieftin si este bun si pentru crestera rapida parului.
angelica02 întreabă: