| Ruxandra90 a întrebat:

Ce as putea purta de Paște? Voi merge la biserica pana pe la 2 noaptea iar după ma voi intoarce acasă. Iar la machiaj nu stiu ce culori sa folosesc si nici ce coafura sa realizez.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Imbracata cat mai decent.Te duci la biserica nu la prezentare de moda.Sau la agatat baieti.

| Ruxandra90 explică (pentru darrio2007):

Si cand ies la agățat tot in pantaloni ma duc iar in tenisi in rup gâtul.

| darrio2007 a răspuns (pentru Ruxandra90):

Din cate vad iti place sa umbli in pantaloni.

| Ruxandra90 explică (pentru darrio2007):

Fusta e pretentioasa trebuie sa merg ca o rata in ea

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! Depinde ce tip de ten ai, ca sa i ti poti alege machiajul in functie de structura tenului, care este in prezent culoarea părului? Esti vopsită? S au nu? I ti dai seama ca la biserică nu poti merge in fustă scurtă si pantofi cu toc inalt, astea merg in club sau la party cu prietenii, in biserică trebuie sa mergi cit de cit decentă, ce virstă ai? Porti tocuri? De unde esti? Multumesc pentru tot, si scuze daca am fost indiscret.

| Ruxandra90 explică (pentru CristiDinBucuresti):

De la jumatatea parului sunt neagra mai degraba un maro foarte închis acum. Da port tocuri. 15. Brasov

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ruxandra90):

Wow super, vin să ti fac masaj căci vei avea nevoie, daca porti acele super tocurilaughingvrei?

Nu, nu vreau. Si aceea e vârstă nu marimea tocului.

Am inteles, sa traesti si sa fii sanătoasă, eu la inceput chiar credea m că 15 se referă la mărimea tocului, nici de cum nu am asociat cu varsta ta. Multumesc pentru clarificari.

Marimea tocului m-am gandit la 10 cm

Super. pune o poză cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preferabil fara machiaj. Mergi asa cum te-a lasat Dumnezeu. Numai sa fii imbracata, fara machiaj, lanturi si bijuterii. Dupa inviere, poti sa te macjiezi cat vrei si mergi la distractie.