| Anituk a întrebat:

Ce as putea sa fac in timpul liber ca sanu ma mai plictisesc.

Vreau sa practic ceva acasa care sa ma ajute in dezvoltarea corpului.

ofer fundita si vot!

Răspuns Câştigător
| Adrianuta a răspuns:

Poi in timpul liber poti sa faci, spre exemplu, curatenie prin casa. poti sa stergi geamuri, sa scuturi lenjeria de praf, sa dai cu matura.eu asta fac si ma simt foarte bine. e benefic si pentru corp deoarece e mult mai bine intr-un mediu curat si totodata, faci si miscare. sper sa te ajute sfatul meu si iti doresc mult succes.

6 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.eu ies afara la joaca, in parc, ma uit la tv, ma joc cu animalele, etc...boala plictiselei o au multi

| curiozitatea a răspuns:

Poi poti sa faci multe exercitii.
De exemplu in fiecare zii sa incerci sa faci cat mai multe abdomene incat sa faci in 30 de zile peste 200 de exemplu.Incearca sa scoti cei mai bun din tine.
Dar daca vrei sa faci si alt ceva poti intra pe youtube si sa scrii "How to make handmade " si poti invata lucru manual.
Daca te plictisesti citeste bancuri.Cartibig grin...
Funda?

| Llillium a răspuns:

Ai putea incerca sa faci cateva exercitii care sa-ti ajuta corpul sa se dezvolte armonois. Poti cauta pe internet cateva tipuri de exercitii si de ce nu, te poti uita si la televizor la acele programe in care mai apar si emisiuni dedicate exercitiilor fizice. O alta activitate placuta care te pune in miscare ar fi dansul! Pur si simplu iti pui melodiile preferate si dansezi pana obosesti!tongue
Sper ca ti-am niste idei bune!

| MadnessCaffe a răspuns:

Poti face niste aerobic, gimnastica, exercitii cardio, citesti o carte ca sa iti imbunatatesti cunostintele (asa dezvolti muschii creierului).

| katy1996 a răspuns:

Pai apucate de dansat chiar daca nu ai talenthappyasta fac si eu:d

| Byanka26 a răspuns:

Eu am un catel si sunt mult mai fericita cu el...Ai putea sa-ti iei unul pentru ca dimineata si seara iesi afara cu el si te joci, alergi...

Întrebări similare