Buna,
Parerea mea este sa nu lasi daca esti nemultumita. Spre ex, atunci cand merg undeva "nou" sa zicem, unde nu am mai fost ma ghidez dupa anumite criterii: atmosfera, atentia acordata, daca se tine cont de parerea ta sau daca incepe sa te tunda direct, de sfaturile date ( ce sampon sa folosesti, sau ce tip de par ai, etc ); sunt foarte multe indicii prin care iti dai seama daca persoana care te tunde/aranjeaza se pricepe sau nu. Asa ca in functie de toate astea lasi si tu acolo ceva.
PS: inca ceva, daca chiar iti place salonul sau persoana respectiva si vrei sa fii client fidel eu zic sa lasi mai mult decat 5 ron, asta doar daca esti super multumita
Pfoaaai, şi dacă-şi spune hair stylist nu tot frizer e? Lasă-i 5 bani, ca să-i iasă răşinile din cap! Hair styliştii adevăraţi fac mai mult decât să te tundă. De fapt, asta e partea cel mai puţin importantă. Ei îţi spun cum ţi-ar sta bine, ce te avantajează, au simţ estetic, pe când la frizer te duci cu banul, îi spui exact ce vrei să-ţi facă şi el te ciopârţeşte atât de bine, că arăţi de parcă ţi-ar fi căzut o drujbă în cap. Deci, dacă e hair stylist pe bune, lasă-i cinci lei, cum spune Sergiu. Dacă nu, îţi zic eu pe privat unde să-l trimiţi
Oti laa 5lei un 10% sau 20% 10 lei daca dispui de cash. eu in general las 4 lei pentru ca tunsul ma costa 26 lei si las pana la 20lei suma rotunda
Sal. Depinde cat esti de multumita. Exact cum zice death. Eu de ex am o "frizeritza" de cartier care imi da toate sfaturile posibile. Ba am pus-o sa imi faca o tunsoare din 2 stiluri diferite si a iesit super (de cand am desoperit-o nici nu ma mai duc la altcineva). O singura data i-am lasat 20 ron ciubuc, cand m-a facut permanent prima data si a avut mama grijii sa nu mi se arda parul/ pielea capului, sa ma invete cum sa il carliontez, cum sa il dau cu ceara, cum sa NU. si tot asa!
Deci, iubita, daca e doar frizer nu ii lasi nimic. Daca chiar te face "boboc" poti sa ii lasi cat te lasa inima 10-15 ron.
Nu lasi nimic, de ce sa -i dia si bacsis cand deja ii platesi o groaza de bani pentru tuns. suntem saraci dar fudui, in alte tari nu se lasa bacsis si nu mai moare nimeni.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: