| sticksulet a întrebat:

Bunahappy Ce benzi depilatoare stiti mai bune?big grin Si un pret daca se poatehappy

Răspuns Câştigător
| αŁз a răspuns:

Hey!:*
Veet Sunt cele mai bune.happy
Si costa Cam 20 de Lei cutia [ Cu 6 benzi si 2 servetele. ]

3 răspunsuri:
| pisyboom a răspuns:

Veet dar depinde de care i-ei variaza intre 20-30 lei cutia!

| JustUnknown a răspuns:

Hey happy Cele mai bune sunt Veet. Pretul difera asa cum ti-au zis si alti utilizatori intre 20-30 lei sau poti sa iei benzile la bucata. Acum am si eu o intrebare: am folosit si eu benzi Veet, pot spune ca mi-a scos majoritatea firelor dar au mai ramas straight face. Banuiesc ca am radacina firelor foarte groasa si asta se datoreaza faptului ca am folosit aparatul de ras timp de un an straight face (greseala mea). In fine, acum as vrea sa fac o vizita la un salon, nu am asa ceva in orasul meu dar saptamana viitore voi merge in judet si acolo sunt saloane smug. Intrebarea mea este cam cat costa o vizita la salon (un pret aporximativ big grin) si cam cat timp ii ia sa iti faca toate cele.

| positivity a răspuns:

Majoritatea persoanelor vor spune că benzile depilatoare de la Veet sunt cele mai bune, însă, nu îţi pot spune acelaşi lucru pentru că nu le-am folosit.
Primele benzi depilatoare pe care le-am folosit recent, au fost cele de la Karaver. Sunt absolut senzaționale şi m-am descurcat minunat, cu toate că le-am folosit pentru prima dată.
În cutie sunt cam 20 de benzi, plus trei șervețele după epilat.
Costă în jur de 24 lei. Scump, însă bun.
Ţi le recomand cu mare încredere!