Pentru tatal tau :carti
curea
obiecte vestimentare (camasa, pulover)
fular
manusi
cosmetice (parfum, apa de toaleta, aftershave)
aparat foto digital
album foto
rama foto
fotografie cu tine sau cu intreaga familie, inramata
telefon mobil
ceas de mana
sticla de vin vechi + accesorii (suport pentru sticla)
set accesorii pentru scris (pixuri, stilou) Pentru frate:carti
accesorii (portofel, curea, ceas)
bijuterii (lantisor, bratara)
cosmetice (aftershave, parfum, apa de toaleta)
DVD-uri sau CD-uri cu filmele sau muzica preferata
jocuri pe calculator
telefon mobil
bilete la concertele artistilor preferati
abonament la sala Ziua indragostitilor pentru iubit:1.Tricou personalizat – poti sa alegi un imprimeu cu mesaje sau poze nostime
2.Cani – cu inimioare sau cu forme ciudate
3.Parfum: desi gusturile difera de la o persoana la alta, acesta este un cadou potivit de cele mai multe ori.
4.Rama pentru poze - poti sa alegi o rama cu o forma nostima sau in functie de buget, o rama digitala.
5. Fular cu echipa favorita
6.Jocuri speciale de ziua indragostitilor
7.Carti de joc personalizate cu imagini nostime sau poze cu voi
8. Puzzle facut din poze care va trezesca amintiri placute
9. Ceas de mana – ca sa nu intarzie la intalniri!
10.Un cadou traznit: un pix care sa-l curenteze, un pachet de guma care curenteaza, o cutie din care sa iasa un clovn, etc.
FUNDA?
skateboard
machete (masina, vapor, elicopter, avion)obiecte vestimentare (camasa, bluza cu maneca lunga, tricou, hanorac, pulover)
tricou personalizat
sapca
set caciula si fular
MP3 player
aparat foto
set pentru scris (pix si stilou)
puzzle
bilete la meciul echipei preferate
narghilea
tabachera
Pai depinde de pasiunile fiecaruia.pentru fratele tau depinde si ce varsta are. daca e mai mic ii poti lua o jucarie. daca e mai mare poti sa ii iei un cd cu muzica, o carte, un fular mai deosebit...pentru tatal tau poti opta pentru un breloc cu masina lui preferata,un pulover,o cravata,o carte,o rama foto cu poza familiei...iar pentru valantine's day:o cana,un animalut de plus,un tricou imprimat, o poza, breloc. sper ca te-am ajutat si ti-am dat idei.cel mai bine ar fi sa te gandesti ce pasiuni si hobbyuri are fiecare si sa ii iei ceva in domeniul respectiv
Poti incerca cu un portret sau o caricatura pentru fiecare sau poate pentru toti la un loc, de la www.comanda-portrete.ro
Pentru fratele tau, poti sa ii oferi niste bilete la film sau la aqua impreuna cu prietenii... tatalui tau poti sa ii faci o mini surpriza in familie asta cred ca il va face fericit iar de ziua indragostitilor. Poti sa ii faci o surpriza ca plecati undeva impreuna sau o cina romantica gen la tine sau la el acasa trandafiri lumanari o tinuta provocatoare si de acolo pleaca totul de la sine:-p
Sper ca te-am ajutat
Papusa Gonflabila/Vagin artificial /"Masturbator", vezi ca gasesti pe la sex shopuri .
De ziua indragostilor poti cadona un ursulet cu inimioara :D http://cdn1.bigcommerce.com/......0.1280.jpg
anonim_4396 întreabă:
michyy întreabă:
Creatza_8583 întreabă: