Da, doar suntem in mijlocul iernii, insa ai grija sa ii porti cu bluze mai lungute sa nu arate vulgar. Nu conteaza ca nu poarta si altele, e bine sa fii diferit.
Pe cei cu fulgi de nea i-asi purta si eu, am vazut la alte fete si mi se pareau super...
Nu trebuie sa ii lasi acolo!
Sunt faini..si se poarta.
Si ce? esti originala daca spui ca nu ai vazut pe nimeni.
Nu are rost sa ii tii acolo..asa
Succes:*
Dacă îţi plac, de ce nu?
Tu ai dat banii pe ei şi dacă îţi face plăcere să-i porţi, poartă-i până crapă, fără să-ţi pese ce spun ceilalţi.
Sigur.De ce nu? Inca se poarta, ii poti purta cam pana in februarie. Dupa aia vine martisoru, si nu prea merge
Ok multumesc..nu voiam sa arat penibil
Cei cu fulgi de nea cred ca poti sa ii poti deoarece inca e zapada(cel putin la mine in oras este) si pe celelate poti sa le porti dar ma gandesc ca si la anul este Craciunul asa ca va trebui sa ai rabdare.
Daca sunt coloanti nu mai conteaza pentru ce perioada sunt facuti poartai Auzi? vrei sa discutam pe mess?
Pai depinde, daca tie iti plac mult poti sa ii iei (mai ales daca nu iti este frig in ei) si nu trebuie sa-ti pese ce ar zice altii. faci cum vrei
Si daca tie iti plac si vrei sa-i porti ce are?
Is foarte draguti si eu zic sa nu-i ti in dulap!
Mi-e mi se pare foarte draguti, iar daca iti plac foarte multi ii mai porti purta cel putin luna asta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: