Imi place foarte mult negrul, pentru ca se adapteaza stilului meu.
De revelion, eu o sa am o oja neagra. normal, pentru ca asa imi este tinuta
Dar pentru tine, ti-as sugera rosul. e culoarea dragostei si o sa ai noroc in anul ce va incepe, de asemenea e o culoare sexy, care acapareaza atentia
pupici
Ciao!
Dintre rosu si negru mai frumos e rosu, negru e prea intunecat, rea sumbru.
Dar de revelion ar merge o combinatie intre cele doua, ai putea sa-ti faci manichiura cu rosu, iar nu negru sa-ti faci ceva pe deasupra, sau sa-ti faci manichiura cu negru iar pe deasupra sa faci ceva cu rosu. Cum consideri tu, dar eu zic ca daca le combini ar fi mai frumos.
Bafta! si un an nou fericit!
Revelionul este bucurie, iar dintre cele doua culori cea mai vesela este rosul. Bafta. See ya.
Pai, sunt frumoase amandoua
pentru revelion eu zic ca se potriveste mai bine rosul
depinde si cum te imbraci
:*
Pai... avand in vedere ca e de revelion eu zic ca se potriveste rosul si tinand cont ca in noaptea de revelion trebuie sa porti ceva rosu ca sa-ti mearga bine(asa se zice). Acum depinde si de preferinte poti combina spre exemplu rosu cu negru.
O, si Sarbatori Fericite!:*
Eu cred ca rosu, ca tot a fost Craciunul.Negru,mie una nu imi place ca si culoare, este mai mult pentru halloween.
Rosu ca este revelion, in casa e bucurie armonie, s. m. d
nu te supara dar negru nu da bine ca nu te duci la inmormantare.
Imi imi place mai mult negru, insa depinde unde mergi sh cum esti imbracata d rev
Eu prefer rosu si am auzit pe la tv ca in 2011 se poarta rosu ...parerea mea tu alegi ce iti place... pup:*
Yadzya97 întreabă:
didixdsgregtrh întreabă:
Antonik întreabă: