Suna cam incarcat incearca cv mai simplu
ai putea incerca doar rosu si negru sunt 2 culori care arata f bine impreuna
Ai putea inlocuii jeansii rosii cu cei albastrii. In rest tinuta e ok per ansamblu.
Lucya nici nu vreau sa-mi inchipui cum ai putea arata in blugi rosii si cizme negre... oricum toamna nu se poarta culorile tipatoare, evita
Toamna se poarta mai mult, culori reci [ gri, bleumarin, negru, nuante de maro ], dar si verde smarald, nuante de rosu inchis, violet, albastru inchis!
Daca nu e prea tarziu raspunsul meu. eu zic ca merge. Cele 3 culori se potrivesc asa ca eu cred ca e ok
Ma gandeam la ceva in genul lui milhttp://farm4.static.flickr.com/3270/2732245293_eb6345e5c2.jpg?v=0ey in videoclipul start all over
Am ales blugii rosii ca sa dau un pic de extravaganta tinutei! Nu vreau sa arat obisnuit dar nici o sorcova cum a zis mikafetitadulcika
Parerea mea este ca ai arata ca o sorcova...Mai bine ai incerca blugi in nuante de negru deschis sau albastru inchis...cizme negre, cu un tricou alb si o jaketa de blugi
Griul dupa cum am auzit. desi rosul imi place mai mult, dar si negru ma prinde. traiasca culoarea.
draga Lucya, culorile sunt doar trei, restul sunt noante. intreaba!