Sunt niste fete care au o boala. Chiar daca sunt foarte slabe in viziunea lor sunt grase si se infometeaza. Nu mananca nimic si ajung piele si os.
Anorexic inseamna oamenii care nu au niciodata pofta de mancare, sunt slabi, si totusi au impresia ca sunt grasi. Tin mereu dieta, desi nu e nevoie. Nu mananca pizza, hamburgeri, niciodata. Au impresia ca mancarea le face rau, si ca e bine sa stai nemancat. Ei se simt foarte bine, pana cand slabesc atat de mult incat cad pe strada si lesina.Este o boala destul de periculoasa.
Gandesc ca sunt slabe,e o boala,cel mai frecvent fotomodelele se confrunta cu aceasta boala, din motive lesne de inteles, eu stiu atat cand iti este foame trebuie sa mananci...
Anorexicele visează să fie ca nişte îngeri, departe de orice e material. Mâncarea li se pare impură, la fel ca şi mersul la WC sau orice manifestare fiziologică. Ar vrea să trăiască doar cu aer şi petale de trandafir.
Anorexic inseamna: In cazul fetelor,ca se simp supraponderale(grase),chiar daca sunt slabe,este un gand inconstient dupa parerea mea, se infometeaza, si de cele mai multe ori se exagereaza in asa hal pana se inbolnavesc!
Stiu cum te simti fetele sunt imposibile am avut si eu o relatie de o luna cu o fata care s-a incheiat ieri iar timp de o luna si-a batut joc de mine iar eu m-am lasat pacalit facandu-i cadouri si spunandu-i complimente deci ai grija de ce fel de fata te indragostesti\