Da-te pe fata doar daca ai tenul uscat, altfel s-ar putea sa iti ingrasa tenul. pe par e sanatos, ti-l hidrateaza, il face moale si ii da stralucire, insa daca pui la radacina si parul s-ar putea ingrasa prea repede.
Uleiul de masline este bun pentru par,eu am incercat si chiar a functionat. Dar uleiul de masline se consuma dimineata pe stomacul gol,asa este cel mai eficient. Pentru ten iti recomand mierea, este cea mai buna, sau infuzia cu ceai de musetel. Pentru par este bun si uleiul de masline, dar poti folosi si miere(cu seminte de susan). Iar efectele uleiului de masline sunt acelea de a face parul mai puternic, de a te simti asa mai "fresh"(daca il consumi dimineata). Sper ca te-am ajutat!
Uleiului de masline/argan/ricin ii trebuie mai mult timp sa actioneze. Daca nu vrei sa te dai degeaba atunci incearca sa-l aplici seara si sa te speli doar dimineata. succes!
Ulei de masline? Nu.
Iti recomand sa incerci ulei de ricin e foarte bun pentru par si il va face sa creasca mai repede intr-un timp scurt.
Va trebui sa il aplici inainte de baie, pe tot scalpul si de preferat ar fi sa il lasi sa actioneze minim 5 ore sau sa dormi cu el [bineinteles iti acoperi capul cu un prosop] si dimineata te speli normal.
Sau daca vrei rezultate mai rapide cumpara din farmacii ulei din nuca de cocos si il aplici pe tot scalpul, il lasi sa actioneze 15-20 minute apoi te speli normal
Buna. Si soramea face asta cu ulei si cu oua.
Dar nu stiu pentru ce.
Cred ca isi face ca sa aiba parul mai fain
kalakkas întreabă: