Larisuka, unde vezi u ca esti urata? Eu m-am uitat la poza ta si chiar mi se pare ca arati bine Nu iti mai face griji.Intradevar pentru baietii este important felul cum arati.
Ai incredere in tine
Daca tu te crezi urata si cei din jurul tau la fel te vor considera, incearca sa-ti acorzi mai multa incredere, incearca sa iesi in evidenta cu calitatile pe care le ai, din cate stiu eu oamenii se uita si in interiorul omului nu numai la fizic.
Eu cred ca esti o simpla fitoasa si vrei sa fii mai mult bagata in seama, sincer esti frumoasa
Nu pot sa zic ca neaparat conteza mai mult aspectul fizic... dar daca nu ma simt atras de o anumita persoana nici nu incerc sa o cunosc mai bine (cat pentru o relatie). Deci... e destul de important
P. S. Nu arati rau deloc. Daca eram cu cativa ani mai tanar...
Shin
Nu konteaza doar aspectul fizic. dar si cel moral. asa ca baietii gasesc multe lucruri interesante nu numai la felele froomose
Daca tu esti in poza atunci cred ca trebuie sa iti dai jos ochelarii de soare si sa te uiti asa in oglinda. Din cate am vazut esti chiar foarte draguta. Nu stiu de unde iti venii ca esti urata. Conteaza aspectul fizic dar intr-o proportie mai mica.
Am vazut femei-fete mai putin frumoase fizic, cu mult mai multa "trecere" la baieti-barbati, decat atele frumoase...
Lasa fitele astea.esti o pitzipoanca draguta Mai mult pentru baieti conteaza aspectul fizic.
Inainte sa iti raspund m-am uitat putin la poza ta, si vreau sa iti zic ca nu tr sa fi miss univers ci doar sa arati cat de cat bine si dn punctu ast ade vedere u esti ok, zic k tr sa arati cat de cat bine pentru ca da baietii se uita si la aspectu fizic si ca sa se apropie de o fta tr s afie acceptabila dp care daca fta e draguta si pe placu lor nu mai conteaza km arata dar aici depinde de fta respectiva.sa se faca placutaAaa si toata lumea are complexe dar tr sa le depasesti sti km uitate la cineva si zici aa asta are urechile muult mai mari k mine aaa uite asta e mult mai asa ca mine si se rezolva
Buna!
Bine...
doamne...
uitate omule la tine!
arati naspa?
arati pe naiba!
arati bine!
si...
da asta cred toti baietii.ca daca au o fata dezvoltata se dau mare blah blah blah
Si dupa cum vad in poza nu ai probleme
Bye