anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce fond de ten de la Avon este cel mai rezistent si bun pentru acoperirea acneii?

9 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Daca vrei neaparat de la AVON iti recomand calming effects, extra leasing. Apare in C16 unul nou, de la 24 k pe care mi l`am comandat azi, cica e bun. Acum sa vedem. Dar pe celelalte 2 le `am folosit si mi-au placut mult. Sunt dezamagita de fondul de ten matifiant ( tot nou) care chiar este foarte prost, cea ce ma si facut sa-l incerc pe cel nou. Bafta :*

| anutza a răspuns:

Giordani oriflame e bun recomand

| T30D0RA a răspuns:

Niciun fond de ten de la Avon nu este bun. Mai bine indreapta-te spre alte game de produse, dar nu Avon si Oriflame. oh go on

| DenisaMetal a răspuns:

Buna, sfatul meu este sa lasi fondul de ten si intri pe www.bioderma.ro si gasesti tratamente pentru acnee si da efecte.

| kx123 a răspuns (pentru DenisaMetal):

Am incercat foarte multe tratamente, fara efect.

| CrazyPittica a răspuns:

Fond de ten calmant, am folosiy nuanta ivory.

| Tania8 a răspuns:

Produsele de la Avon nu sunt bune. Iti recomand Maybelline. Eu folosesc Affinitone si sunt foarte multumita de el.http://www.google.ro/......tp?/imgres

| mykyy a răspuns:

Da si eu folosesc Affinitone - Maybelline e foarte bun, iti garantez acopera foarte bine acneea, cred ca e singurul

| didina88 a răspuns:

Buna, cel mai rezistent fond de ten este cel extra-lasting, ultimul aparut. te sfatuiesc totusi sa tratezi cauza acneei. lasa un timp cosmeticele, foloseste alternativ 1 zi : zynerit, 1 zi skinoren, 1 zi pauza,apoi reiei; daca tot nu trece exista si tablete, consulta un dermatolog; evita in tot acest timp cosmeticele, eventual incearca dermato-cosmetice usoare, fara parfum:gen lotiune / gel demachiant, lotiune micelara, apa termala, crema antiacneica sau pentru ten alergic