Daca vrei neaparat de la AVON iti recomand calming effects, extra leasing. Apare in C16 unul nou, de la 24 k pe care mi l`am comandat azi, cica e bun. Acum sa vedem. Dar pe celelalte 2 le `am folosit si mi-au placut mult. Sunt dezamagita de fondul de ten matifiant ( tot nou) care chiar este foarte prost, cea ce ma si facut sa-l incerc pe cel nou. Bafta :*
Niciun fond de ten de la Avon nu este bun. Mai bine indreapta-te spre alte game de produse, dar nu Avon si Oriflame.
Buna, sfatul meu este sa lasi fondul de ten si intri pe www.bioderma.ro si gasesti tratamente pentru acnee si da efecte.
Am incercat foarte multe tratamente, fara efect.
Produsele de la Avon nu sunt bune. Iti recomand Maybelline. Eu folosesc Affinitone si sunt foarte multumita de el.http://www.google.ro/......tp?/imgres
Da si eu folosesc Affinitone - Maybelline e foarte bun, iti garantez acopera foarte bine acneea, cred ca e singurul
Buna, cel mai rezistent fond de ten este cel extra-lasting, ultimul aparut. te sfatuiesc totusi sa tratezi cauza acneei. lasa un timp cosmeticele, foloseste alternativ 1 zi : zynerit, 1 zi skinoren, 1 zi pauza,apoi reiei; daca tot nu trece exista si tablete, consulta un dermatolog; evita in tot acest timp cosmeticele, eventual incearca dermato-cosmetice usoare, fara parfum:gen lotiune / gel demachiant, lotiune micelara, apa termala, crema antiacneica sau pentru ten alergic
Andre_2169 întreabă:
DaciaRomania întreabă: