Buna Kasia! Am aceeasi problema ca tine...din pacate, m-am documentat foarte mult si am cautat fondul de ten potrivit.Iti recomand din suflet fondul de ten de la Avene, isi merita toti banii.Nu astupa porii si are o textura fina si un aspect natural.Dar daca tii neaparat sa folosesti un L'oreal e alegerea ta, poate ai mai folosit si sunt potrivite pentru tenul tau.eu am folosit Acord Parfait si Mat'magique,care se spune ca sunt bune pentru tenul sensibil,dar sincer, aveau o textura fooarte naspa, uleioasa si fainoasa, acum, nu ai decat sa le incerci si tu, poate tie ti se potrivesc.Iti doresc numai bine! :*
Uite ce am gasit eu pe site-ul lor:
Noul fond de ten Mat'magique. Magia unei acoperiri mate. 12 ore de perfecțiune catifelată.
Textură: de spumă aerată, foarte lejeră, ce nu încarcă.
Acoperire: medie - chiar și cu textura ultra ușoară, Mat'Magique oferă o acoperire optimă în comparație cu alte texturi de spumă uniformizând și acoperind imperfecțiunile.Pentru ten sensibil.
Fundaa?
La nourile fonduri de ten se dau monstre acum, am vreo 6 de la L'oreal. Nu am testat eu dar a testat mama si sincer nu imi place cum arata.
A cumparat o prietena Accord Parffait si arata atat de jenant, intra in piele, scoate in evidenta zonele uscate si inroseste tenul (?! ).
Eu ti-am recomanda Bourjois Flower Perffection ( poti sa cauti un swatch sa vezi cum arata tenul cu el ) iar daca ti mortis de la L'oreal mie mi-a placut si am cumparat vreo 4-5 borcanase de Mat morphose, problema lui e ca nu poti aplica pudra peste si daca vrei sa aplici fard pe pleoape trebuie sa ai alta textura acolo ( ceva lichid dar nu chiar zeama ) poti opta pentru primmerul de la elf e vreo 9 lei si accentueaza culorile fardurilor foarte mult. Ce mi-a mai placut mie ca fond de ten a fost si este seventeen time plus dar cu pudra maybelline affinitone (arata perfect combinatia ).
Bun acum ma simt ca un agent de vanzari .