Bună.
Pe moment am unul de la Federico Mahora cu proprietăți adaptabile!
Pa, pa.
Buna :-*
Cel mai bun fond de ten pe care l-am avut pana acum a fost de la La Roche Possay.:) Imi ofera tot ceea ce astept de la un fond de ten: acoperire puternica, aspect de perfect uniform, ten care pare pictat si o usoara tenta glamour in lumina puternica.
Am incercat fonduri de ten de la L'oreal (cateva chiar pretty good, insa si cateva dezamagiri), Max Faxtor (ok, dar nu la maxima acoperire), Maybelline (dezamagitor), chiar si Dior spray Airflash (destul de uniform dar acoperire minima).
Acum, cumva vreau sa mai incerc si altceva, vreau sa experimentez fara sa para ca il tradez pe cel de la La Roche - l-am purtat si nunti, evenimente, si zi de zi la munca, este senzational. Daca vreau un ten perfect, il folosesc, cum spuneam, deopotriva zi de zi, dar si la evenimente. Nu fondul de ten ar trebui sa faca diferenta, ci tipul de machiaj. Da, sunt exigenta.
Am inclus in selectia pentru un nou fond de ten second best: Clinique Superfit, Estee Lauder Maximum Cover si Givanchy Foto Perfexion, adica am cautat pe site-urile celor 3 branduri acele fonduri de ten care promit cea mai buna acoperire si le-am retinut pe acestea 3.
Le-am testat la Sephora, pe incheietura mainii pe toate 3. Cu parere de rau pentru brand-ul extraordinar in foarte multe produse de beauty si sanatate, am eliminat fondul de ten Clinique, pentru ca acopeirea era una medie, iar aspectul era unul natural. L-as recomanda deci, majoritatii femeilor, care practic asta cauta la un fond de ten - un aspect natural.
Arata asa :
http://3.bp.blogspot.com/....../roche.jpg
:). sper ca te.am ajutat!
funda?;;) :o3
Firma oriflame, fond de ten de la giordani. e super bun se intinde bine, tine la apa, nu ingrasa tenul, iti face fata foarte fina si nu se vede ca si cum ai ceva pe fata.pare cat mai natural.
Te sfatuiesc sa iti iei de la oriflame NU avon.e firma de incredere oriflame, nu e scump si e de calitate.ia-ti unul pentru tenul tau. Pupici numai bine si astept fundita :-d
Totul depinde de ce tip de ten ai. apoi decizia privind pretul, eu folosesc pentru ten gras CLINIQUE
Top 3
-IQ
-L`oreal
-Chanel Paris
Le am pe toate si sunt perfecte, momentan folosesc IQ si sunt foarte multumita
Unul de la avon dar nu imi place deloc. De fapt nu va recomand sa mai folositi produse avon nu sunt bune de nimic si sunt si scumpe. Mai bune sunt cele de la lady`s.