Eu cred ca fonul de ten nu il poti recomanda la orisicare din motive ca e ceva personal si depinde mult de pielia persoanei, nu fac parte din cineva care da multe sfaturi depre cosmetice insa paprea mea e catoti suntem diferiti si avem gusturi diferite, eu spre exemplu nu iubisc cand cineva i-si impune parerile proprii in viata mea
Eu am adresat intrebarea cunoscatorilor. Este ducizia mea daca accept sau nu sfaturile. Multumesc!
Nu mai folosi fond de ten pentru ca-ti face rau, mai bine ceva crema pentru hidratare.
Din pacate am ceva cosuri pe față si din acest motiv folosesc aceste produse.
Cosurile trebuie tratate nu acoperite, folosesti vreun tratament? Daca ai tenul gras in zona T poti sa iti aplici o data la cateva zile o masca din argila verde sau albastra ( gasesti argila pulbere in plafar sau farmacie ) si ti-o prepari acasa cu apa, ceai verde sau alt lichid care nu este iritant. Argila verde are cea mai mare putere de acoperire, urmata apoi de cea albastra.
Eu am avut doua variante mai vechi ale acestui fdt, nu stiu cum este formula noua. Un ten gras are nevoie de o formula mata care sa mentina sebumul sub control. Daca acesta nu este mat poti sa folosesti un primer doar pe zona T ca sa iti menti tenul matifiat sau poti sa iti iei fdt revlon color stay pentru ten gras.
Iti faci mai mult rau.mai bine trateaza le, nu le acoperii
Eu folosesc fond de ten de la vichy, nu stiu exact cum se numeste acum pentru ca nu il am la indemana si mereu uit , dar are recipientul de culoare neagra, este sigurul fond de ten de la vichy cu recipientul de culoare neagra, iti usuca si acneea, il găsesti la farmacie la un pret in jur de 70 lei, depinde de farmacie si de promoții, il poți gasi si la 60-50 lei, si eu am tenul gras, Si încă ceva, sa nu te sperii ca recipientul este mic, o picătură iti ajunge pentru toata fata