Întrebare recomandată | Mariaa321 a întrebat:

ce imi puteti spune despre argila? e buna pentru cosuri? cum se aplica? in cat timp trec? multumesc. dau funda :*:*:*

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E buna pentru cosuri, foloseste crema hidratanta cu argila de la aslavital

| AutumnDay a răspuns:

Da, este foarte buna. Mergi la farmacie si ceri argila pentru fata, pentru masti faciale sau gasesti in Kaufland o galetusa ca de smantana cu argila, din care tii o groaza de timp si costa aprox 15 lei.
Pui o lingurita intr-o cescuta si amesteci cu apa calduta, de preferabil ceai de musetel sau galbenele. Amesteci bine si aplici pe fata cu o pensula sau cu degetele. O lasi pana se usuca si apoi te speli. O masca la cateva zile, daca ai putea chiar zilnic, va face minuni!
O dimineata frumoasa!

| Johnny25 a răspuns:

Dacă ai tenul uscat ai nevoie de o lingură de pudră de argilă, una de zeamă de lămâie, două linguri de brânză de vaci proaspătă şi un gălbenuş de ou. Se amestecă bine, până se omogenizează. Pasta se întinde pe toată faţa, excepţie zona ochilor, şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute. După, se clăteşte faţa cu apă. acă ai un ten acneic, masca din argilă te va ajuta. Amestecă pudră de argilă cu zeamă de lămâie. Amestecă până obţii o pastă consistentă, uşor de întins. Se aplică pe faţă pentru 30 de minute.
Tratamentul se face în cure de câte 7 zile, după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare. Datorita amestecului de minerale naturale precum fier, potasiu, magneziu, cupru sau zinc, argila reda luminozitatea tenului, previne imbatranirea acestuia si il curata de pete. sper ca te-am ajutat, funda?

| ElizaaaX a răspuns:

Eu am folosit si folosesc..Imi pun un soi de bandaj de seara (suna ciudat big grin ) si dimineata sunt vizibil mai mici cosurile, dar nu te astepta sa iti dispara complet. Sper ca te-am ajutat happy

| MrLoveLife a răspuns:

Nu stiu prea multe despre asta.Presupun ca daca ai o acnee ushoara iti trec.Dar daca ai una servera cum aveam si eu...
Recomand Sotret pentru acnee.

Prima saptamana era ciudat.Mi se usca buzele putin si eram cam secat de energie.Dar acuma dupa 2 luni am scapat ca de juma din acnee si nici buzele uscate nu mi le mai face pastilele astea.Le iau ca pe bomboanelaughing

Iti zic ca am o vechime in cautare de leac pentru acnee de 7 ani juma si am folosesti de la naturiste bio lasete si crede-ma de numa numa si nimic...

| alina84 a răspuns:

Am incercat http://www.shoporganic.ro/......may24.html si sunt multumita. Curata punctele negre si imi apar cosuri foarte rar. De asemenea, pentru a trata cosurile si semnele, uleiul de tamanu, ti-l recomand; este excelent. In cateva zile se usuca orice rana. Tot de pe acelasi site l-am luat.