| 100 a întrebat:

Buna!
Ce manichiuri/pedichiuri imi sugerati (in afara de frantuzeasca)?

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| Vampii a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=KKEai2bDV6A ceva in genu poti incerca si alte culori...

http://www.youtube.com/watch?v=xKePBw5XZHs&feature=related mie asta imi place mult...

| Litlle B a răspuns:

Pentru manichiura: Daca esti o tipa vesela si optimista, cel mai bine ti s-ar potrivi unghiile scurte sau medii vopsite in culori pastelate si vii. Daca esti o persoana eleganta iti recomand o manichiura ingrijita cu unghii lungi lacuite in culori alese in functie de temperamentul tau. Daca esti o fire puternica, ambitioasa si indrazneata alege culori tari (rosu de exemplu), de asemenea poti folosi si culori mai temperate. Daca iti place stilul punk-rock alege oja neagra pe unghii scurte sau culori mai indraznete: albastru, mov, verde... s-ar putea sa ti se para putin ciudat insa verde este in mare voga acum. De exemplu cantareata Pixie Lott, asorteaza unghii verzi la rochii de satin ( zilele trecute am achizitionat o oja verde si abia astept vacanta sa o pot purta), insa ai grija si de tinuta...nu lasa lenea sa distruga un outfit doar din cauza manichiurii nepotrivite!
Pentru pedichiura: La fel ca la manichiura, vei alege in functie de gusturile tale. Eu, personal, prefer unghiile scurtute, ingrijite si date cu lac transparent. Pare destul de simplu si anost, insa e cea mai potrivita alegere in cazul in care ai o manichiura sofisticata, dar vara asta mi se pare ok sa imi colorezi unghiile in culori pastelate si vesele. Sper ca te-am putut ajuta!

| ade98hannah a răspuns:

Ceva cat mai colorat

| georgiana37 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/images :d sper sa te fi jutat.:). itoi poti lua chestii din alea ce dse lipesc pe unghii ( nu stiu cum se numesc;))) si sa iti lipsti pe unghii dupa dai cu lak de unghii peste :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Francais