anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Ce măști de față sau creme recomandați pentru un ten uscat? Am observat ca în ultimul timp (probabil si de la fondul de ten pe care il folosesc), mi s-a uscat foarte tare pielea.

Oare imi pot prepara una singură acasă? Am mai incercat niste rețete pentru măști cu avocado, însă nu am simtit vreo îmbunătățire.

De cumpărat care ar fi ok? Cele de tip servetel sau gel?

Răspuns Câştigător
| Mihhhhhhhh a răspuns:

Înscrie-te pe acest link https://ladys.ro/program-afiliere-avantajos-ladys.php?affId=MMxdGAGg
Și apoi caută crema cu lapte de capra, crema cu extract de melc care este foarte hidratanta. Și vezi ca sunt multe produse si seruri pentru hidratare. Cumpara si un ser cu acid hialuronic tot de aici.
Cele făcute acasă nu funcționează.

4 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Trebuie sa incepi din interior adica sa bei foarte multa apa.
De cumparat cel mai eficiente sunt cele care contin acid hyaluronic si aloe vera, eu prefer cele de tip gel dar amandoua sunt ok. Mai simplu este sa aplici o crema intens hidratanta dimineata si seara, mie imi plac cele cu vitamina c pentru ca lumineaza un pic tenut.
Daca fondul de ten iti usuca tenul probabil ca ar trebui sa il schimbi sau sa folosesti un primer hydratant inainte sa il aplici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îți recomand lăptișorul de matca Doina. Le găsești în toate magazinele.

| Ararat a răspuns:

Mai intai intreaba-te de ce e uscat. Te hidratezi? Ai schimbat sapunul? Degeaba pui masti la exterior daca celulele tale nu sunt hidratate.

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Ararat):

Beau cel putin 2L de apă pe zi, iar pe față ma spăl cu un săpun dove, are un ph neutru.