Sunt rujuri cu ingrediente speciale care iti ''irita'' putin buzele si le umfla pentru o perioada scurta de timp. rujurile de genul asta contin scortisoara sau alte ingrediente care fac buzele sa se umfle dar doar putin. nu o sa ai buzele exagerat de mari ca Angelina Jolie dar merge Masca pentru ten gras cu argila si lamaie si daca vrei si suc de castraveti... Masca pentru buze as putea spune ca ulei sau miere de albine. Cand stai pe acasa ''poarta'' pe buze ulei de masline. Cu ceara de epilat nu stiu daca pot sa te ajut. Epilarea cu ceara smulge, pe langa parul "mult nedorit" si bucati mici din stratul superior al pielii, fapt ce deschide portile pentru ca bacteriile sa intre in corp. Mai mult, procedeul de epilare inflameaza zona si capteaza bacteriile sub piele. Din acest stadiu, pielea devine un spatiu propice infectiilor cu stafilococ, foliculita si a firelor de par crescute sub piele.
Cea mai buna perioada pentru epilare este atunci cand Luna este in crestere, ideal in zilele Capricornului(eu am un program pe calculator. ii zice Luna bar si iti arata in fiecare zi in ce zodie e luna. Luna trece prin fiecare zodie si sta cam 2-3 zile daca nu ma insel si nu ma refer la luna din calendar)
Doare... dar depinde cu ce o faci. cu lama de exemplu sau cu crema scapi de durere Sper ca te am ajutat
Masca de fata cu argila si storci putina lamaie!
pentru buze cred eu ca poti incerca un gloss pentru volum!
nu cred ca exista!
ceara de albine
in orice perioada, mai putin cand esti pe ciclu nu pentru ca doare
doare prima oara, apoi te vei obisnui!