| Sophie26 a întrebat:

Ce metode de epilare sunt mai bune? Eu ma faceam cu bigul peste tot, dar acum l-am last sa creasca sa iau tot parul mai repede. Ma gandeam sa folosesc crema depilatoare. Ce parere aveti? Cam in cate zile o sa-mi mai creasca parul daca ma fac cu crema?

Răspuns Câştigător
| AlissBrie a răspuns:

Hmmm...sincer intre crema depilatoare sau big nu este mare diferenta laughingEfectul ca sa zic asa este acelasi, doar ca mai simplu si mai rapid ai face-o cu un big gen Venus (care este pentru femei si lasa pielea exceptional de fina), decat sa stai nu stiu cate minute in sir cu crema pe picioare, sa mai miroasa si ingrozitor etc.O sa iti creasca la fel de repede ca si cum te-ai face cu bigul.
Incearca cu un epilator, parul creste la vreo 4 saptamani, merita durerea laughing sau cu benzi de ceara :* Sau cu bigul care ti l-am recomandat, Venus, e supeeerb + ca nu te doare si ramai cu o piele epilata excelent si super super fina!

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Crema are cam acelasi efect ca si bigul, cam tot la fel de repede creste parul. Cel mai bine ar fi sa te faci cu epilatorul sau ceara. Iti recomand ceara cel putin primele dati pentru ca ia mai mult par odata si scapi mai repede.

| CristinaSNC a răspuns:

Cu crema e cam aceeasi treaba ca si cu bigul. Cu ceara sincer eu nu m-am luat dar intentionez. Mama mea d-a facut e ceara si a trecut chiar si mai mult de o saptamana si ea aveat tot pielea fina. Deci ceara, e mai dureroasa dar merita happy

| Kenya a răspuns:

Cu ceara e cel mai bine.
Te doar putin, dar merita.

| DanielPH a răspuns:

Bigul este pentru barbati, crema este pentru femei, in orice caz, daca te dai cu crema, creste mai greu decat cu bigul, o sa arate si mai bine.
Acum tine de la femeie la femeie, unora le creste mai rapid, altora mai lent.
Ti-as recomanda crema, eu nu ma dau laughing, dar toate colegele mele se dau cu crema.

| ubox7007 a răspuns (pentru DanielPH):

Serios? Este pentru barbati? Scuza-ma dar atat timp cat nu iti dai cu el pe organele genitale eu cred ca este unisex, pentru ca nu este facut special pentru cineva, este o lama cu maner. Apropo daca ar fi sa te razi cu un aparat de ras de unica folosinta pe testicule, o sa iti dai seama caci crema este mai de barbati decat bicul.

| Monyyyyy a răspuns:

Eu mă fac cu aparatul de epilat dar cu crema nu m-am facut niciodata si mai mult de 2 saptamani nu cred că tine. Aparatul smulge parul o luna nu mai creste da depinde de corpul tau, crema doar rupe.happy

| DenisaKarolina a răspuns:

Recomand crema depilatoare Veet happy

| Sophie26 explică:

Decat cu bigul sa tina nici 3 zile, mai bine cu crema, chiar si pentru o saptamana. Tot e mai bine.

| DayDaya a răspuns:

Deci, cu crema parul cade doar daca e foarte dar foarte mare si de obicei crema pe picioare nu prea merge nu ia bine parul.
Bigul il ia dar dupa creste foarte repede...
Poti incerca cu ceara braziliana aiane foarte buna si tine foarte mult si o poti folosi in ORICE loc :*